Provokatív kérdés: keresztények, szoktatok sportolni?
Én nem vagyok hajlandó tömegközlekedésre ülni a városomon belül (nem Pesten élek) és, ha nem sietek kb 10 km-en belül.
Az év minden hónapjában. A havazás sem riaszt vissza.
Csak kerékpárral és gyalog közlekedek. Sajna másra nincs időm pedig jó lenne.
Ezzel nem a keresztények alkatára célzok. :D Szerintem nincs is baj azzal. Másrészt szerintem nem függ össze az alkattal: aki hajlamos a rossz alkatra, az rendszeres sport mellett is esetleg teltebb marad, de ha valaki szép alkatú, attól még neki is kell a sport.
Inkább a vallást provokálom egy bizonyos szemszögből.
Rendben! Mi benne vagyunk! :)
Mit mondjunk még, hogy jól érezd magad? De csak keresztényi szeretettel. ;D
Szoktam: futás, foci, kosár, néha úszás. Édesapám szintén keresztény fiatalabb korában versenyszerűen atletizált, országos eredményei is voltak. (most is néha fut, de nyilván már nem olyan intenzitással)
A testalkatos célzást nem igazán értem: nem látok kövérebbeket a keresztények között, mint átlagban a népesség körében.
"A testalkatos célzást nem igazán értem: nem látok kövérebbeket a keresztények között, mint átlagban a népesség körében."
Pont azt írtam le a kommentembe, hogy NEM célzás és hogy nem is látok különbséget testalkatilag a hívők és nem hívők között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!