Testvérek! Ti hisztek abban, hogy Isten elragad embereket és üzenettel küldi vissza?
Fizikailag Illést elvitte a menybe. De ugyan ez történt Énokkal is, csak nem ugyan abban a formában. Ők ketten nem haltak meg csak elváltozva kerültek a menybe (jelképezve azokat akik majd élve érik meg Jézus eljövetelét).
Mózest is a menbe vitte miután feltámasztotta, valamint azokat akik Jézus halálakor feltámadtak (kik és hányan nemtudom).
Üzenet küldés céljából csak látomás formájában lettek "elragadva" a próféták. Vagy álomban kaptak kinyilatkoztatást.
"Mivel nincs isten ezért nem :D"
Akkor hogyhogy a testvérem vagy Krisztusban?
" Nem az volt a kérdés, hogy van-e Isten.
Kár, hogy az ateisták ezt sok kérdésnél nem veszik figyelembe."
Ráadásul magukénak tartják a "testvérek" megszólítást:))) Mondom, hogy az ateisták is hisznek a gyakorlatban:)
"Üzenet küldés céljából csak látomás formájában lettek "elragadva" a próféták. Vagy álomban kaptak kinyilatkoztatást."
Köszi! Nem írtam oda, de a napjainkra gondoltam
"Ti hisztek abban, hogy Isten elragad embereket és üzenettel küldi vissza?"
Mivel nincs isten ezert nem
Csak válaszoltam Értelmezd :D köszi
"A gyakori kérdéseken bárki valaszolhat bármire :D"
Akkor értetted:)
teljesen egyet értek hülyeségeket ne találjátok már ki vagy legalább ne terjesszétek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!