Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A katolikus egyház miért...

A katolikus egyház miért utasítja el a melegeket?

Figyelt kérdés
Nem a hit a legfontosabb,az egyetlen,ami számít?

2018. jan. 10. 08:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
58%

A homoszexualitád NEM BETEGSEG EZ BE LETT BIZONYÍTVA vagyis tény az hogy te nem fogod fel a te hibád

És nem azt hirdetik hogy legyél homoszexuális hanem hogy ne hallgasson senki az olyanokra mint te (aki egy burokban él) hanem Fogadja el magát mert ez normális dolog

Én inkább a vallást tiltanám be de a sok manipulált fanatista miatt nem lehetséges

2018. jan. 11. 21:44
 42/78 anonim ***** válasza:

Nem lett bebizonyítva. Ez egy evolúciós zsákutca, egy természetes társadalomban az ilyeneknek ki kellene szelektálódniuk.

Itt csak a liberális pollkorrekt propaganda lett túl erős. Ha holnaptól kezdve a Dawn-kórosok nyerik meg a választást és bevezetik, hogy mától tilos a Dawn-kórt betegségnek tekinteni, akkor én attól még továbbra is betegségnek fogom tekinteni (függetlenül, attól, hogy magukat a dawn-kórosokat nem fogom bántani ez miatt)

2018. jan. 11. 22:50
 43/78 anonim ***** válasza:
85%

Dawn-kór kihat az értelmi szintre is

Viszont ha valaki meleg nem hülye ugyan olyan mint a többi ember

2018. jan. 11. 23:19
 44/78 anonim ***** válasza:
És lett bizonyítva
2018. jan. 11. 23:20
 45/78 anonim ***** válasza:
És ha valamit bebizonyítanak de te nem hiszed el az csak a te hibád
2018. jan. 11. 23:21
 46/78 anonim ***** válasza:

Rengeteg vizsgálatot végeztek és nem találtak eltérést egy homoszexuális és egy heteró között de legyen már benned annyi hogy utána nézel

Nevetséges vagy :D de az biztos hogy a melegek vagy az olyanok akiket elítélnek vagy nem fogadnak el sokkal megertőbbek és kedvesebb a heteroknal

2018. jan. 11. 23:25
 47/78 anonim ***** válasza:
10%

46.Hsz!

Kérlek nyisd ki a szemed,és ne beszélj értelmetlenségeket!

Már hogyne lenne különbség a homoszexuálisok,és a heteroszexuálisok között!

A heteroszexuálisok arra használják a nemiszervüket,amire való,és a ßuzik sosem.

Ne állítsd nekem azt,hogy egészséges ember az,aki állandóan a hajával söpri fel a lakását!

2018. jan. 11. 23:44
 48/78 anonim ***** válasza:

„sokkal megertőbbek és kedvesebb a heteroknal”

Tényleg? Akkor ez mi?

[link]

2018. jan. 12. 00:03
 49/78 anonim ***** válasza:

Az értelmi szintről beszélek

Értelmezd már a mondatot és igen a többség sokkal megertőb

De nektek lehet mondani bármit úgy se értitek meg :D olvasgassátok csak a bibliát mást úgy se tudtok felfogni

2018. jan. 12. 00:12
 50/78 anonim ***** válasza:

Itt egyeddül a te mondatértelmezéseddel van a gond. Soha sehol nem hivatkoztam a Bibliára. Mindent kizárólag biológiai-evolúciós alapon mondtam. De gondolom szerintetek a biológiai is homofób tudomány...

2018. jan. 12. 00:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!