Keresztény családok! Ilyenkor mi a helyes döntés?
Férjemmel mindkettőnknek második házassága a miénk.Mindkettőnknek van egy-egy gyermeke az előző házasságából, és van egy sajátunk is. Minden tökéletes, de egyetlen kérdés megkeseríti a kapcsolatunkat.Én nagyon szeretnék még egy gyermeket, ő viszont hallani sem akar róla. Fél éve gyermeket vártam, véletlenül alakult úgy. Nagyon boldog voltam, ő eleinte nem, de végül elfogadta.De sajnos 9 hetesen kiderült, hogy meghalt a Kisbabánk.Mindketten sírtunk.Ő nem szeret Róla beszélni, én viszont nem tudom túltenni magam rajta.Most méginkább szeretnék mégegy kisbabát.Úgy érzem, talán kicsit kárpótolna az elveszett Kicsikémért... De a férjem hajthatatlan. Ez nekem nagyon fáj és eltávolít tőle.Úgy érzem, nem is szeret igazán. Hiszen ha szeretne,ő is vágyna mégegy közös gyermekre...
Mit gondoltok erről? Mit tennének a helyemben?
Természetesen nem fogok ráerőszakolni úgy egy kis életet, hogy ő nem akarja. De úgy érzem, megfoszt attól, ami olyan sokat jelentene nekem, hogy még egy kisgyermek édesanyja lehessek.És ez nagyon elszomorít, kiábrándít...
Akkor hagyd őt is gyászolni, és kérdezd meg majd újból egy év múlva.
Az új év pont jó lesz erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!