Szerintetek mi a helyes döntés?
Van egy zenekarom, hívtak zenélni egy szélsőjobbos banda előtt. A rendezvényt egy politikai párt szervezi (nem szélsőséges de mindenképpen hazafi beálítottságú) a színpad, a hangosítás meg minden ilyesmi az adott, szélsőséges zenekaré. A szervezők viszonylag jó pénzt ígértek. A fő zenekar előtt 3 banda fog fellépni, a miénk az első. Az a probléma hogy én elvben nem értek egyet, sőt elítélem az intoleráns, soviniszta, rasszista megnyilvánulásokat, zenekarokat, stb.
Tudván, hogy nem konkrétan az adott zenekar előzenekara vagyunk, csak az ő szinpadukon játszodnánk egy rendezvény keretein belül, szerintetek mi a helyes döntés? Az hogy elmegyek a pénzért vagy az hogy nem vállalom és csereembert keresek a zenekaromnak?
Először félreolvastam a kérdést és nem voltam biztos a válaszban, de miután újraolvastam helyesen, megkaptam a választ.
Tehát maga a másik banda az, amely szélsőjobbos és amellyel nem értesz egyet, nem maga a párt, amely a rendezvényt szervezi. Ha az utóbbi volna a szélsőséges, akkor volna jogos elutasítani a meghívást, de mivel csak a másik bandáról van szó, aki utánatok zenélni fog, ezért felesleges nem elvállalni a fellépést. Nem a másik zenekarnak játszotok és nem is ők adják a pénzt, csak ők is ott vannak.
tovább részletezem:
a pártot sem kedvelem azonban egy olyan lépésük volt amivel ezt kiérdemelték, ennyi miatt nem problémáznák ...
de itt az a problémám hogy az adott zenekar jóval nagyobb zenekar mint mi, és mi nem mint egy másik zenekar szerepelnénk a rendezvényen, hanem az adott zenekar előzenekaraként (ez a plakáton is így lenne feltüntetve), más szóval mi lennénk azok akik úgymond "bemelegítik" a közönséget a nagyobb banda előtt, a fegyverhordozók avagy a pompom lányok vagy nem tudom milyen fáradt metaforával érzékeltessem. A pénzt nem tudom kitől kapjuk (valószínűleg a szervezőktől), de a zenéléssel kapcsolatos összes kelléket és költséget a nagy zenekar intézi, a saját roadjaikkal állítják a saját színpadjukat, saját hangosítóikat hozzák minden más zenekarnak is. A rendezvényt szervező párt a helyi bandákat kereste fel csupán hogy felkérjék az adott zenekar nevében előzenekarnak és a reklámot, jegyeket, biztonsági őröket és minden ilyesmit intéznek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!