Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van olyan ami a barátunk...

Van olyan ami a barátunk egészségéért szól?

Figyelt kérdés

Nem vagyok vallásos ember (elnézést emiatt de érdekel hogy van e ilyen) de van esetleg olyan ima ami arra jó hogy egy barátunk egészségéért, jóllétéért, gyógyulásásért szól?

Rosszindulatú kommentekkel kíméljenek

2017. dec. 30. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem vagy vallásos akkor ki fogja meghallgatni?
2017. dec. 30. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt van több is:

[link]

2017. dec. 30. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Első, gondolom a barátja vallásos, és neki szeretne valami gyógyulásról szóló idézetet küldeni.

Konkrét idézetet nem tudok sajnos, de van szó a Bibliában több csodás gyógyulásról is.

2017. dec. 30. 21:30
 4/7 A kérdező kommentje:

#1 nem vagyok vallásos de attól még nem vetem meg a gondolatát annak hogy higgyek valamiben ami TALÁN segíthet vagy valamilyen támaszt adhat

Mindenki másnak köszönöm

2017. dec. 30. 21:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sjwosornxkqos te meg leépítesz minden értelmes válaszolót. Azt is korlátoznád ki mit írhat. Ez nem az a bolygó.
2017. dec. 30. 22:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A leghatásosabb imádság egy barátodért az,amit te mondasz el Istennek,mint az Atyának. Nem szükséges,és hasznos mások kéréseit szajkózni.Ha te kéred Istent,a te kérésedre kíváncsi,s nem hajdan élt"szent emberekére".

Amikor Péter barátom szívműtét előtt állt,így imádkoztam érte:

"Istenem,te szereted Petit,és nem akarod a halálát.Kérlek légy ott a műtőben,amikor asztalra teszik a kimetszett szívét nagyjavításra!Kérlek urald az orvosai kezét,és adj neki boldog felébredést!Ámen"!

2017. dec. 30. 23:12
 7/7 A kérdező kommentje:

#1 élőpéldája vagy annak milyen az amikor valaki mindent el akar rontani. Bravó! Erre büszke lehetsz! Neked nem tök mindegy hogy ki milyennek vallja magát vagy ki miben hisz? Ha nincs jobb dolgod mint itt koptatni a szád akkor ennyi erővel el is mehetnél és nem is kellene ezzel tovább foglalkoznod

Köszönöm a további válaszokat!

2017. dec. 30. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!