SOha az életemben nem voltam templomban. De elmentem. Elém dugtak egy pénzel teli kosarat és vettem belőle majd megköszöntem. Erre meg akartak lincselni. Ez általános magatartás? 19f
Figyelt kérdés
A megboldogult nagymamámért mentem el, de szerintem soha többé nem megyek ilyen helyre.2017. dec. 23. 17:13
1/20 anonim válasza:
Most te vagy nagyon hülye vagy, vagy rettentően irritálóra sikeredett a vicceskedésed.
2/20 anonim válasza:
A kosárba neked kellett volna pénzt raknod.
3/20 A kérdező kommentje:
értem, már rájöttem, de ez olyan automatikus reakció. amikor süteményt kínálnak elveszed.... honnan tudjam hogy krisztus nevében vagy mit mondott a férfi, nem nekem hozta a pénzt....
2017. dec. 23. 17:27
4/20 anonim válasza:
Ezt a viccet még nem hallottam.
Kösz!
5/20 anonim válasza:
Legjobb esetben viccnek szántad (bár elég sz@r vicc). Templomi adományból lopni, hát... elég csúnya dolog.
6/20 Andizsuzsi válasza:
Nagyon gyenge próbálkozás volt.
7/20 anonim válasza:
Ha troll vagy, szimplán hülye, ha tényleg megtörtént nagyon hülye vagy.
Ne is menj, de a szobádat se hagyd el, mindenki jobban jár, ha megkíméled a világot a jelenlétedtől.
8/20 anonim válasza:
Az egyháznak nem is érdemes adományozni, ha tényleg igaz, én nevettem volna az akciódon. :D
9/20 anonim válasza:
Én keresztyén vagyok, de egy kicsit azért elmosolyodtam ezen a troll kérdésen, nem volt rossz...
10/20 anonim válasza:
8ast miért kellett lehúzni?? 100% igazat beszél. Egyházak vonatkozásában én egy valamit hallanék szívesen: "Megszűnt az összes, az emberek végre felébredtek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!