Hit gyulekezeterol kerdeznek, hogy milyen videok vannak fenn a neten?
Hallottam, hogy van "rangatozas". Most erre en kifejezetten kivancsi lennek. Mier rangatoznak? Kukdjetek mar rola legyszives egy videot, mert sehol sem talalok. Es milyen gyakran csinaljak ezt? Minden alkalommal?
Mi az a vidam vasarnap??
Óóó!
Olyan megható!
Asperrimus megírta privátban, hogy gyengül az idegrendszere itt a GyK-n, és nem a pirosat nyomta nekem, mert nem értette mit írtam.
Reméljük gyorsan összeszedi magát :D
Gondolom, kedves harmincötödik, ha ez a véleményed, és az, amit a harminchetedikben írsz, akkor ezek is karcolnak, pedig ezek mind katolikusok:
Persze az utolsóhoz kell némi humorérzék, amit ezen az oldalon nem nagyon ismernek az emberek az eddigiek alapján.
Utolsó!
Nem kell itt kedvesezned!
Mi ismerjük a te arcodat. Stílusod alapján, hidd el, név nélkül is tudja mindenki, hogy amiket szoktál írni, azt te írod. Úgyhogy tök mindegy, hogy kint van-e a fantom neved vagy nincs kint.
Látom már gyúrsz az esti Hit gyülis Szilveszterre... Talán nem ártana bevonulnod a belső szobádba és nem fellépni a Mónika Show-ban...
Te meg a tőmondatok...
Hagyjuk már.
Ez most nagyon fájt!
Nem is tudom, hogy heverem ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!