Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten még ma is beszél hozzánk...

Isten még ma is beszél hozzánk vagy már csak a Bibliára vagyunk utalva?

Figyelt kérdés

2017. dec. 11. 18:16
1 2
 11/18 imakommandós ***** válasza:
64%

Mi ez valami vizsga? xd

Ha az I.Kor 14:24-25-ös verset elolvasod és nem sejlik fel miről beszél Pál akkor hagyjuk.

William Branhamnél is ez a beszéd ajándék működött. Megmondta ismeretlen emberekről, hogy honnan jött, mi a betegsége stb, sokszor olyan dolgokat is amiről csak az illető tudhatott. Ez a tudomány beszéde. Azért irtam, hogy több beszés ajándéknak is kell müködjön rajta folyamatosan és megbizhatóan, akkor lehet kijelenteni, hogy valkinek próféta a szolgálata.

2017. dec. 12. 08:29
 12/18 imakommandós ***** válasza:
54%
Ha kicsit elfantáziálgatunk, el tudom képzelni, hogy amikor Jézus elé vitték a rajtakapott házasságtörő nőt, akkor Jézus azoknak a farizeusoknak a szeretőinek a teljes neveit irhatta a földre. xd
2017. dec. 12. 09:09
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Beszél,csak sokan pont azért nem hallják meg,mert azt hiszik,csak a Bibliára vannak utalva.De azért abban is elmondja egy fazon,hogy bent van,nem kint.
2017. dec. 12. 19:11
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
A Kinyilatkoztatás, vagyis a Biblia lezárult, de Isten ettől még ma is kinyilatkoztatja magát bizonyos embereknek, az ilyen kinyilatkoztatást magánkinyilatkoztatásoknak nevezzük. Vannak emberek, akik ma is prófétálnak. És te magad is kapcsolatba kerülhetsz vele, ha figyelsz a válaszaira a lelkiismereteden, a gondolataidon, vagy más embereken keresztül.
2017. dec. 12. 19:20
 15/18 anonim ***** válasza:
50%

Van egy könyv, amely kifejezetten erről szól, hogy hogyan lehet eljutni oda, hogy valaki meg tudja hallani az Úr szavát:

Hedgecock: Az én juhaim hallják az én szómat

2017. dec. 12. 22:51
 16/18 anonim válasza:
0%
Bizony szòl Isten ma is hozzánk,ez annyi erőt ad,a világ zaja nagyon kattog kivül belül körülötünk oly annyira,hogy a hangját meghallani nem könnyü,ahozz csend kell ķìvül belül. S ha azt mondom tudom nem könnyû elhinni èn sem hittem mìg nem volt rèszem benne... de látomás által is csodálatos ahogy beszèlt hozzam.
2017. dec. 15. 20:44
 17/18 anonim válasza:
0%
Van Isten az Biztos,csodás Isten az biztos.szeretem nagyon mert ahogy ő szeret ûgy senkise
2017. dec. 15. 20:48
 18/18 anonim ***** válasza:

valahogy így :

A TEREMTŐ AZ TÖKÉLETES !!!!!!

ÉS

NINCS SZÜKSÉGE KÖZTE ÉS KÖZTED SEMMI FÖLDI KÖZVETITŐRE!!!

mindig veled volt van lesz,

akkor is ha nem akarod !

engem ez megnyugtat és elég.

elég belőle nincs háborúskodás senkivel !!!

/engem is pap keresztelt de nem ülök a templomban/

ezek után mi lenne más ?! az következhet sajnos,

hogy amiben hitt az ember hogy egy pirinyó földi vállalkozásnak köze a világmindenséghez ?!

ez nonszensz !!! gyerekek mesekönyve kelt életre SAJNOS profi csapat kivitelezésben !!! ,

mert minden lehetséges ahogy mondják.

az Örtorony részvénytársaság vállalkozás az csak egy iszonyatos erkölcsi és anyagi megfejése a tagoknak !

hosszú távon csak veszít a tagok 999% a minimum!

MERNI KELL BELE NÉZNI A TÜKÖRBE,

CSINÁLNI EGY MÉRLEGET !

mert ha valóban a teremtőben hisz és nem földi vállalkozás profi programozói munkája dolgozik az agyában ,

csak tegye fel magában és megkapja a VALÓSÁGOT !

A TEREMTŐ AZ TÖKÉLETES !!!!!!

ÉS

NINCS SZÜKSÉGE KÖZTE ÉS KÖZTED SEMMI FÖLDI KÖZVETITŐRE!!!

a közvetítö vállalkozás meg soha sem fogja az orrára kötni a valóságot,

hogy a részvényeseknek hogyan miből vannak a milliárdok évről évre növekedve egy NEM tulajdonos tagnak!

hát nem a kisfüzetecskék terjesztéséből.

2018. jan. 23. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!