Ennek a "vallásnak" van neve? Egyáltalán van ilyen?
Ennek a vallásnak vagy mentalitásnak a követője:
1.Nem igazán hisz a vallásokban, mert ismeri a legtöbbet, olvasta a könyveket. Szerinte ember által kreált, pénzszerzésre irányuló termék a vallás.
2.Viszont nem is ateista, tehát kicsit úgy van vele, mint Einstein, tehát valaki biztos, hogy létrehozta, mert túl "tökéletes".
3. Ez a legfontosabb:
Viszont, tisztában van azzal, hogy vannak olyan események, jelenségek a világban, amikkel a tudomány egyelőre nem tud mit kezdeni, a vallások viszont előszeretettel húzzák be a kis világukba példaként, bármilyen felsőbb hatalom létezérésre.
Saját észlelési, élményei is vannak. Viszont úgy hiszi, hogy erre idővel a tudomány választ ad.
Tehát nem szalad a valláshoz, hogy "megtérjen".
Igen, magamról írok, ez az én felfogásom.
Egyébként elég közelinek érzem azt, amit felhoztak, de érdekel a véleményed.
Miért nem az?
A 9-nek nagy pacsi, ügyes vagy!!!;)
Köszönöm
Nézd. Így már nekem, valami nem stimmel.
Leírtad azt a három " ismérvet ", és nem tudod, hogy mi vagy ?
Az olvasottak alapján nekem úgy tűnik, hogy tudnod kéne.
Vagy nem rád vonatkozik amit írtál, vagy ki akarsz lyukadni valahová.
Beszélgess a 9 # el.
Én most csak néha beleolvasok, mert van más gondolnivalóm.
szép napot
Miért?
Honnan kellene tudnom?:D
Te meglátsz magadon egy foltot akkor rögtön tudod hogy az bőrrák vagy csak egy sima folt?:D
14 #
Simán tuljutottam rajta, és - ilyen idő távlatból - már nem tudom átélni aggodalmad, de ne flusztráld magad.
Mindegy hányszor buktál, ha eléred a 16. életévedet megszűnik a tankötelezettséged.
Fel a fejjel, már nem kell sokáig a 2.a ba járnod 15 évesen. :)
Jó leszel - répátnyelt - aszfaltmunkásnak.
szép napot
Kérdező.
Hidd el, elég nagy különbség van egy sima folt, és a bőrrák között.
Nem vitatkozni akarok, csak figyelek mire jutsz. Ennyi és nem több.
Hát ezt majd én eldöntöm.
Valamit, gondoltam a kérdéssel kapcsolatban, de belátom nem volt igazam.
Mindegy is.
"valaki biztos, hogy létrehozta, mert túl "tökéletes".
Erről kellene még tudni azt, hogy ez a "valaki" egy értelmes lény?
Vagy pedig egy személytelen erő, amelyik azt sem tudja, hogy mit és miért csinál, csak öntudatlanul működik?
Vicces vagy vaszil.
Mielőtt a láthatóan arroganciát tükröző írásstílusod mutogatnád mindenkinek az interneten, megtanulhatnál pár nyelvtani alapszabályt, mint mondjuk a vesszők hovatétele, mert ez így nagyon illúzióromboló. :/
A válaszod pedig megint csak alátámasztotta (a már azelőtt alátámasztottat, létezik ilyen?), hogy buta vagy mint az ánuszom.
"Szép napot"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!