Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bunaz, ha jezus nevet, lyezusn...

Bunaz, ha jezus nevet, lyezusnak szeretem kimondani iletve leirni!?

Figyelt kérdés
Szerintem a hangsujozas miat igy joban ilik hozza. Valahogy erzem.

2017. nov. 28. 01:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút, az utolsó kommentből egyértelmű troll. Nem értem, mitől és hol vicc ez, de nem is akarom megérteni. Bunkóságnak gyenge, viccnek semmilyen.
2017. nov. 28. 16:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Ezt vele kellene megbeszélned, hogy nem sérti-e, amihez még tegyed hozzá, hogy hiszen ő formált olyanra, hogy te szebbnek látod ezt így kimondani illetve leírni, és te csak díszíteni szeretnéd a nevét.
2017. nov. 28. 18:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Van,akinek bármi mulatságos,csak Jézus legyen benne. Mint az egyik sátánista itt anno,aki a Bibliát állandóan zsibliának hívta,mert azt hitte,hogy jópofa.
2017. nov. 28. 18:47
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez eddig sem volt igazán kérdés. Láttam már olyan írást, ami hemzsegett a helyesírási hibáktól, arra az jellemző, hogy rendszertelenül helyezkednek el a hibák a szövegben. Ez ránézésre is szerkesztett, maga a kérdés is elég hibbant. De vajon kizárólag azért írta-e így, hogy provokáljon, vagy netán azért, hogy elfedje a pocsék helyesírását szándékos hibákkal? Ez ugyanolyan homályba borul, mint a következő vicc dilemmája:

Egy asszony otthagyja a férjét és visszamegy a mamához. Megkérdezi:

- Épphogy az utcára értem, nagy durranást hallottam. Szerinted agyonlőtte magát vagy pezsgőt bontott?

2017. nov. 28. 18:55
 15/17 imakommandós ***** válasza:

Szerintem troll.

19 szó szerepel a teljes kérdésben és ebből 6 van helyesen írva.

2017. nov. 28. 19:48
 16/17 Lyézus. válasza:
Nem, nem bűn
2017. dec. 30. 18:16
 17/17 anonim ***** válasza:
XD
2017. dec. 30. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!