Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A mennyországban elég unalmas...

A mennyországban elég unalmas lehet, nem? :D Egész nap csak imádkoznak.

Figyelt kérdés

2017. nov. 21. 21:13
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
50%
Jó, jó a mennyország, de a pokolba több az ismerős :)
2017. nov. 22. 07:58
 12/28 Kiss Éva Judit ***** válasza:
62%

9/10-es hozzászólónak:

Jakab 4:4 ........, nem tudjátok, hogy a világgal való barátság ellenségeskedés az Istennel? Aki tehát a világ barátja akar lenni, az az Isten ellenségévé teszi magát.

Sajnálom, hogy nevetgélsz azon, hogy 19%-os a GYIK"világ" véleménye a válaszaimról. Én ennek nagyn örülök! Inkább választom az Istennek való megfelelést, mint, hogy itt hírnevet szerezzek a "szakértők" között.

:-)

2017. nov. 22. 08:04
 13/28 Kiss Éva Judit ***** válasza:
9/12-nek :-) bocsi
2017. nov. 22. 08:06
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem csak imadkoznak. Abban sem vagyok biztos hogy ott leszunk-e rogton vagy egy ido utan.. Pokolban mar jartam es erdekes hogy nem lattam apszolut egyetlen egy embert sem! Volt reszem angyalokhoz is jutni...hat..ettunk. Ennyi.
2017. nov. 22. 08:11
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb boldogság, amit a Földön magadnak el tudsz képzelni, sokkal kevesebb ahhoz képest, amit a Biblia ígér.:

"Szem nem látta, fül nem hallotta,

Emberi szív föl nem fogta,

Amit Isten azoknak készített, akik szeretik őt." 1Kor2,9

2017. nov. 22. 08:34
 16/28 anonim ***** válasza:
6%

Ha a Bibliát olvassuk, ott le íratta Isten az angyalok feladatát, és állandó imáról szó sincs.

Az tény viszont hogy folyamatosan szolgálnak, vagy is feladatokat látnak el. S biztos, hogy valamikor a maguk módján, kikapcsolódnak is.

Az angyalok is tudnak örülni, mert ez is írva van.

Ha unalmas lenne, akkor ezek nem lennének leírva.

PERSZE: Ember nem mehet minden oknál fogva oda. Ez is írva van, hogy néhány kiválasztott teheti meg, egy későbbi rendelkezés alapján, s ezt a Jelenések könyve tartalmazza is.

A házakat építenek... nem égi ígéret, mert a szellem teremtményeknek sem házra sem szőlőre nincs szükségük, és nem is szaporodnak.

Ez azoknak ígéret akik a Földön maradnak, akik túl élik Isten azon napját, amit Har-mageddonnak nevez.

De ezt már előttem valaki leírta, ezért ment a zöld kéz.

2017. nov. 22. 08:51
 17/28 anonim ***** válasza:
84%

Kedves szakértők, 8-s és 16-s válaszoló! Kedves Jehova Tanúi!

"Ne nyugtalankodjék a ti szívetek: higgyetek Istenben, és higgyetek énbennem. Az én Atyám házában sok hajlék van; ha nem így volna, vajon mondtam volna-e nektek, hogy elmegyek helyet készíteni a számotokra? És ha majd elmentem, és helyet készítettem nektek, ismét eljövök, és magam mellé veszlek titeket, hogy ahol én vagyok, ott legyetek ti is." Olvashatjuk a János 14:1-3-ban.

Mennyivel különb az a 144 ezer személy akik szerintetek Jézussal fognak uralkodni, ők mit tettek, hogy velük kivételezni fog az Atya, az ő büntetésük vagyis a haláluk elmarad, hogy befogadhassa őket az Ég!? Mindnyájan egyformán nyomorultak vagyunk, mindnyájan egyformán kegyelemre szorulunk, nincs kivétel.Az Atya büntetését Jézus már elszenvedte, tudjátok írva van az Ézsaiás 53:5-6-ban eképpen: "Pedig a mi vétkeink miatt kapott sebeket, bűneink miatt törték össze. Ő bűnhődött, hogy nekünk békességünk legyen, az ő sebei árán gyógyultunk meg. Mindnyájan tévelyegtünk, mint a juhok, mindenki a maga útját járta. De az ÚR őt sújtotta mindnyájunk bűnéért." Mi akik igazán megértettük és elfogadtuk Jézus engesztelő áldozatát, megtisztultunk, Isten gyermekei lettünk és az Atya többet nem rója fel nekünk bűneinket, így megállhatunk előtte.

Kedves szakértők!

A világ végének többszöri megjósolása (szándákosan nem jövendölést írtam) után, amiről tudjuk, hogy tévedések voltak, miből gondoljátok, hogyan meritek kijelenteni, hogy Jézus 1914-ben kezdett uralkodni?????????? Miért akarjátok félrevezetni az embereket?????? Ébredjetek fel!!!!!!!

A kérdezőnek: A Mennyországban annyi csoda vár ránk,amit el sem tudunk képzelni, nem fogunk unatkozni. Hogyan unatkozhatnánk ott ahol az Atyával leszünk együtt? Olyan érzésben és tapasztalni valóban lesz részünk amit emberi ész egyelőre elgondolni sem tud. Ez is meg van írva.

2017. nov. 22. 10:31
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

Miért? Azok akik Jézus idejében éltek, miért csak 11 tanítványával kötött szövetséget a királyságra, holott már többen voltak? A többiek mit tettek, hogy velük nem kötött szövetséget?

S ez azért van, mert nem a mennyország volt a terve Istennek hogy az emberek a haláluk után majd oda mennek, mert az embert azért teremtette a Földre, hogy itt lakjanak, s a halál eszébe se volt Istennek az emberekre nézve. Ezt csak az állatokra volt érvényes, őket nem az örök élet kilátásával teremtette.

2017. nov. 22. 11:33
 19/28 anonim ***** válasza:
Semelyik evangéliumból nem tudtam kiolvasni azt, hogy a 11 tanítványt társuralkodónak hívta volna Jézus, hogy ezt jelentené az Újszövetség. Leírom, hogy mit jelent az újszövetség, mert hát ez is benne van a Bibliában: " Igen, jönnek napok – mondja az Úr –, amikor új szövetséget kötök Izrael házával és Júda házával. De nem olyan szövetséget, mint amilyet atyáikkal kötöttem azon a napon, amikor kézen fogva kivezettem őket Egyiptom földjéről. Azt a szövetségemet ugyanis megszegték, holott én uruk voltam – mondja az Úr. Ez lesz az a szövetség, amelyet majd Izrael házával kötök, ha elérkeznek azok a napok – mondja az Úr: Bensejükbe adom törvényemet, és a szívükbe írom. Én Istenük leszek, ők meg az én népem lesznek. És többé nem lesz szükség rá, hogy az egyik ember a másikat, testvér a testvérét így tanítsa: Ismerd meg az Urat, mert mindnyájan ismerni fognak a legkisebbtől a legnagyobbig – mondja az Úr –, mivel megbocsátom gonoszságaikat, és vétkeikre többé nem emlékezem." (Jeremiás 31:31-34) Ezt nem lehet félremagyarázni!!!! Itt semmilyen királyságról és hatalom megosztásról nincs szó!!!! És az Úrvacsorával Jézus haláláról és az Újszövetségről emlékezünk meg és ezzel élhet mindenki aki Isten gyermeke. Nem csak a kiválasztottak!? Aztán hogyan vagytok kiválasztva????????? Talán a Sátán súgja nektek, hogy különbek vagytok másoknál!? Isten biztos nem sugall semmi ehhez hasonlót!!!!! Ébredjetek fel!!!!!!!!
2017. nov. 22. 16:01
 20/28 anonim ***** válasza:
0%

(Lukács 12:32) 32 Ne félj, kicsiny nyáj, mert a ti Atyátok helyesnek látta, hogy nektek adja a királyságot.

Ez nem ugyan az a reménység, mint a többieknek:

(János 10:16) 16 És más juhaim is vannak, amelyek nem ebből az akolból valók; őket is elő kell hoznom, és figyelni fognak a hangomra, és e g y nyáj lesznek e g y pásztorral.

A kicsiny nyájnak azért kicsiny a jelzője, mert a többi juhoknak, akiket nagy sokaságnak nevez, kevesebben vannak

De ezt a teljes írás összességét vizsgálva lehet megérteni. Valamint azt mondta Jézus, hogy azokkal köti ezt a szövetséget akik végig kitartanak:

(Lukács 22:28, 29) 28 De ti vagytok azok, akik kitartottatok mellettem próbáimban; 29 és szövetséget kötök veletek, mint ahogy az én Atyám szövetséget kötött velem, egy királyságra,

Ki az aki kijelentheti magáról, hogy Jézushoz hasonlóan, kitartott azokban a próbákban végig megőrizve a fedhetetlenségét, élete végéig, ahogy Jézus?

Mert ez róluk szól, s ez nem minden emberről beszél.

2017. nov. 22. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!