Azt mondják, a mennyországban örökké boldogan élhetünk. De hogy lehet ez-mit csinál, mit csinálhat az ember, hogy mindig boldog?
Ez szuper.
Én úgy képzeltem:az üdvözült lélek mindig azt teheti,amit szeret,a leg-és legesleginkább szeret,illetve nem kell tennie,amit nem szeret.A falánknak az a mennyország,hogy mindig kedvenc ételeit eheti,a tudásra vágyónak az,hogy mindent megtudhat,megismerhet stb.
Elég érdekes elképzelései vannak némelyeknek, az Isten közvetlen közelében való életről.
Isten a szavában, nem támogatja azt a nézetet, hogy egy ember oda mehet, és azt sem, hogy fizikai evésben fog részt venni.
Milyen sajnálatos, hogy az ilyen képzelgések, arra mutatnak, hogy Isten képtelen azt a szándékát megvalósítani, hogy tökéletes emberi társadalmat hozzon létre, a földön.
ezért úgy tűnik, mint ha Isten valamit egy ember hibájából azonnal nem valósít meg, akkor örökre lemond erről.
ezek a nézetek pedig eltávolítják az embert attól, hogy Istennek mi a szándéka a földel, és Jézus megváltó halála is felesleges, mert a Földi ember nem maradhat földi ember ha meghal.
Miközben Isten a halált csak mint büntetésként említi meg, de soha nem volt szándékában, hogy ez valóban bejöjjön az ember életébe.
Isten az örök élet kilátásával teremtette az embert, és helyezte a számára rendeltetési helyére a Földre.
az ember nem az égből származik, ezért soha nem is mehet oda...
"Nem lesz lecsó meg rántott csirkeszárny se? Akkor én nem is akarok a Mennyországba kerülni, ezek irtóra hiányoznának."
Ne aggódj, nem fogsz üdvözülni. Amúgy meg az újrateremtett Földön fogunk élni. A Mennyben nincs táplálkozás, a Földön van..
"Ne aggódj, nem fogsz üdvözülni."
Ez erős, nem te döntöd el, még simán üdvözülhet.
"Egyébként miért kell újrateremteni a Földet? Miért nem jó az úgy ahogy most van?"
Na látod, elég nagy probléma, hogy szerinted így minden jó. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!