Hova lett az a kérdés, amiben egy volt jehova tanúja írt valami sztorit?
Kohn hot-dogot árul a Bank of America előtt. Odamegy hozzá Grün.
- Te Kohn, iszonyúan le vagyok égve, egy vasam sincs, éhes vagyok. Adnál egy hot-dogot?
- Bocs, de nem tehetem. Megállapodtam a bankkal. Ők nem sütnek hot-dogot, én pedig nem adok hitelt.
Az építésvezető, mikor kilátogat az építkezés helyszínére, egy fiatalembert lát csellengeni a sok szorgalmas munkás között. Gondolja most ideje, hogy példát statuáljon. Odamegy a fiúhoz:
- Fiam, mennyi a maga fizetése?
- 50 000 Ft - feleli a megszeppent fiú.
- Tessék, itt a fizetése, aztán soha többet ne lássam itt magát!
Miközben a fiú szomorúan megy kifelé, az egyik munkás megszólal:
- Főnök, azért nem kellett volna így beszélnie a pizzafutárral!
A pizzás nagyon tetszett. :)))
Ha van még, jöhet!
Mi lesz a címe a nyáron a mozikba kerülő, legújabb magyar akciófilmnek?
- Még drágább a bérleted.
- Hogy hívják az indián agglegényt?
- Mossámán!
Két fickó egymást támogatva megy hazafelé.
- De jó lenne, ha egér lennék! - ismétli egyikük újra meg újra.
A másik kis idő múlva elveszíti a türelmét:
- Miért akarsz éppen egér lenni?
- Mert a feleségem csak az egértől fél.
- Te haver, engem mindig kizár az asszony a lakásból, ha részegen megyek haza... Mit tegyek, nincs valami ötleted?
- Én azt szoktam csinálni, hogy bekopogok, levetkőzöm, beadom a ruháimat az ajtón, és nincs az az asszony, aki hagyná, hogy a férje meztelenül ácsorogjon az utcán.
- Köszi a tippet, ezt kipróbálom...
Legközelebb mikor találkoznak, kérdi a másik:
- Nos, bevált a tervem?
- Hát, csak részben...
- Hogyhogy részben?
- Bekopogtam, levetkőztem, beadtam a ruháimat az ajtón, az becsukódott, ám ekkor hirtelen bemondta egy hang: "Széll Kálmán tér következik..."
KBianka, egyszer azt írod, hogy mindenhol vannak segéd könyvek, ami nem igaz, aztán ugyanabban a mondatban meg azt, hogy nincs. Döntsd el magadban végre, hogy mi az álláspontod. :)
De segítek: sehol sincs segédkönyv. Isten szava van és ha neked az kevés, akkor nincs miről beszélgetni. Milyen teológiai főiskolát is végeztél?
Na jó, de csak egyet:
- Jean, hallott arról, hogy már az állatok is lövöldöznek?
- Nem uram, de miért kérdezi?
- Azt írja az újság, hogy agyonlőtte a menyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!