Ha tudom hogy halálos betegségem van ami még gyógyítható lenne, mégsem megyek orvoshoz, az bűn?
"mégis emberekhez fordulsz segítségért, Istent legfeljebb valami végső opcióként tekinted"
Magad mondtad ezeket.
Az apostol, ha beteget gyógyít, akkor, ott, abban a cselekdetében orvos. Akár tetszik, akár nem.
És hogyan gyógyított?
Apcsel 3
6. Péter pedig monda: Ezüstöm és aranyam nincsen nékem; hanem a mim van, azt adom néked: a názáreti Jézus Krisztus nevében, kelj fel és járj!
7.És őt jobbkezénél fogva felemelé, és azonnal megerősödének az ő lábai és bokái.
Ha Te ezt olyan gyógyításnak véled, mint amit egy ember csinál, egy orvostudományi egyetemet végzett orvos, akkor csak gratulálni tudok. Az apostolok Isten által gyógyítottak, nem maguktól, nem a saját tudományuk által.
""mégis emberekhez fordulsz segítségért, Istent legfeljebb valami végső opcióként tekinted"
Magad mondtad ezeket. "
Én??? Biztos, hogy nem csak a valóságot írtam le egy vallásos ember cselekedetéről? Ha rosszul lesz a feleségem, mit teszek? Hívom a mentőt. Imádkozok? Valóban, de csak egy lehetséges opcióként, az igazi segítséget a mentősöktől várom, nem Istentől. Én bevallom. Te vagy olyan bátor, hogy bevalld?
Hogyne, mivel hiszem, hogy az orvostudomány előrehaladása Isten emberek iránti szeretetéből fakadhat, még ha nem hívő orvosok is vannak a kutatók között.
A továbbiakban pedig, hogy a GyK-olvasókat ne fárasszuk, ebben, valamint a hazugság-tanúskodás témakörében privátban folytassuk a diskurzust...
Nem a betegség a fontos, hanem a feladatod.
Ha még van feladatod, akkor azt el kell végezned!
Meghalni mindenki meghal egyszer. Az Élet, az egy ilyen halálos betegség, hogy mindenki belehal előbb vagy utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!