Az számít ha nem olvasóm a Bibliát hanem hallgatom? (Hangos Biblia)
Figyelt kérdés
Régóta szeretném kiolvasni az Újszövetséget de az olvasása sajnos mindig nehezemre esett. Rájöttem ha hallgatom sokkal jobbam megy, sőt motivál.2017. nov. 19. 16:26
1/12 anonim válasza:
Teljesen mindegy, a lényeg, hogy megszívleld.
2/12 anonim válasza:
Persze, miért ne?
(Ha azért esett nehezedre olvasni mert mondjuk a régi Károli fordítást olvastad és nem volt elég gördülékeny a nyelvezete, akkor vegyél egy új fordítású Bibliát.)
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!😊
2017. nov. 19. 17:29
4/12 anonim válasza:
Nyilván,az a leg hasznosabb,ha te olvasod fel valakinek hangosan,értelmezve,de a hallgatása is nagyon jó,különösen,ha néha megállítod a szöveget,hogy gondolkozz rajta.
5/12 KZitus válasza:
Szia
Persze jó dolog hllgatni :-) sokan ezt teszik különféle okok miatt. Te azért, mert nehzedre esik olvasni. Elmondanád a hallgatása mire motívál tégedet?
6/12 anonim válasza:
Természetesen. Apósomnak pl nagyon rossz a szeme,már nem tud olvasni sem,ő is úgy hallgatja.
7/12 anonim válasza:
szerintem korrekt én már több fordítást is meghallgattam hangoskönyvben de a feolvasók fölösleges hangsúlyozgatása sokszor rettentően elrontja :/
9/12 A kérdező kommentje:
5# Azért motivál mert nagyon szeretném megismeri Jezus életet és tanításait. Mikor hallgatom (fülhallgatóval) úgy érzem sokkal jobban elér a tudatomig, persze csak ha figyelek. Érzem a szükségét, hogy tovabb hallgassam. Olyan mintha oltaná a szomjúságom.
2017. nov. 20. 12:01
10/12 anonim válasza:
Vidiripi
Ez nem meglepő kedves kérdező. Zsoltárok 107:9 Olvasd el!
Isten megelégíti az igazán éhezőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!