Vallasos emberek segitseget kernem!?

Szia
Sátán a megfélemlítés mestere. Ne engedd, hogy csapdába csaljon egy régóta halott asszony füstbe ment szavaival :-)
„Az emberektől való rettegés csapdát állít, aki viszont Jehovában bízik, annak védelemben lesz része” – írja a Biblia a Példabeszédek 29:25-ben. Az emberektől való félelem csapda, mivel visszatarthat attól, hogy megvalljuk az Istenbe vetett hitünket. Isten így biztosít minket megmentő erejéről: „Ne félj, mert én veled vagyok. Ne tekintgess magad köré, mert én vagyok Istened. Én megerősítelek. Valóban megsegítelek. Szilárdan támogatlak igazságos jobbommal” Ézsaiás 41:10.

Ne félj, csak higgy!
Gonosz erők léteznek, de sose feledd, hogy a sátán is csak egy valakitől fél, és az Isten. A Te Istened! A mi Istenünk, aki teremtette a Földet, és mindent, és akinek minden fölött van hatalma.
Imádkozz, mert az életek Isten kezében vannak. Nem azért, hogy ne legyen átok édesapádon, hanem erős hitért, bátorságért. Ő Veletek van, és egy ember szava Isten egy pillantására megsemmisül.
Vannak próbák az életben, kísértések, de Te maradj erős és tudd, hogy az életetek biztos kezekben van!
Én is imádkozni fogok édesapádért, Érted és a családotokért.
És ezt hallgasd meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!