Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúi mit gondoltok a...

Jehova Tanúi mit gondoltok a következő filmekről?

Figyelt kérdés

Narnia krónikái, Gyűrűk Ura sorozat, Harry Potter.

Kérlek, ne az legyen a válasz, hogy, "amit Isten gondol" írjátok le, saját szavaitokkal, szerintetek egy kereszténynek jó e ha ilyen filmeket néz, vagy ezek nem megfelelő filmek.

2017. okt. 23. 20:19
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Jehova Tanúi vagytok, hogy írtok? A kérdés hozzájuk lett címezve, milyen belső érzés indított meg benneteket, hogy írjatok oda, ahol nem kérdeztek titeket? Ennyire semmibe vesztek más embereket? Jézust szolgáljátok, a viselkedésetekkel?
2017. okt. 23. 22:52
 12/29 A kérdező kommentje:
#12 Látom nem érted, hogy magadat járatod le. A bizonyítékok ellenetek szólnak. A kérdésemet nem tartjátok tiszteletben, a kérdéseimre választ nem, csak terelést kapok, és emotikont használsz, amit a személyiségzavaros, általános iskolás gyerekek használnak. Ha akarnál sem tudnék nálad jobban vergődni.
2017. okt. 23. 22:59
 13/29 A kérdező kommentje:
*akarnák
2017. okt. 23. 22:59
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy "akarnák", legfeljebb "akarnék". :) :D xD 666
2017. okt. 23. 23:02
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok JT.

Azért írtam ide, mert jogtalanul megtiltottad, az emberben természetes reakció, hogy amit helytelenül tiltanak neki, az ellen "lázad".

Ennyire semmibe veszem a buta kéréseket.

Nem szolgálok senkit, nem vagyok sem szolga, sem birka.

12-es védelmére sietek hősi lovagként. :D

Nincsenek bizonyítékok.

Az emotikonok írásban igencsak hasznos jelek, segítenek benne, hogy a címzett az általunk közölni kívánt érzelmi állapotot is megkapja a passzív információval együtt. Érdekes, hogy egyetemi tanároktól kezdve, elnökökön keresztül a tudósokig mindenki használja.

Magyar nyelvben nincs "nákolás", szóval mégegyet javíts rajta, és legyen "akarnék". :)))

2017. okt. 23. 23:07
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

"nem tudsz uralkodni magadon"

Nem értem Én sem, hogy egy nem Tanú, miért válaszol, hiszen, nem ugyan az a nézete.

Ezzel igazából azt szeretné elérni, hogy akiknek a kérdés szól, azokat kutyába se kell venni, és nem szabad tiszteletben tartani a kérdezetteket.

És a kérdezőt, arra akarja ösztönözni, hogy olyan kérdést tegyen fel, amibe Ő is beleszólhat.

Tehát a kérdező, nem tehet fel saját kérdést, csak olyat ami megegyezik mások akaratával.

2017. okt. 23. 23:09
 17/29 anonim ***** válasza:
67%
#17, így van, itt mi mondjuk meg, hogy ki mit kérdezhet, mert mi vagyunk a Sátán csatlósai, és a mi akaratunk érvényesül a Földön.
2017. okt. 23. 23:13
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Ez a Te problémád.
2017. okt. 24. 07:37
 19/29 anonim ***** válasza:
61%

Elég szomorú, amikor valakik próbálják korlátozni a szabad véleménynyilvánítást.

Egyébként ez ütközik a gyakori szabályzatával is. Érdemes elolvasni a GYIK-et, hogy kik szólhatnak hozzá egy kérdéshez.

2017. okt. 24. 10:43
 20/29 anonim ***** válasza:
Kérdező: szerintem nem tudsz választ kapni erre a kérdésre, mert objektíven nézve, ahhoz hogy ezt meg tudják felelni, ahhoz meg kéne nézni. De nekik tiltva van, így máris nem érvényesül a kérdésed második fele, hogy írják le a személyes véleményüket, hisz információ hiányában ez nem lehetséges.
2017. okt. 24. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!