Jehova Tanúi mit gondoltok a következő filmekről?
Narnia krónikái, Gyűrűk Ura sorozat, Harry Potter.
Kérlek, ne az legyen a válasz, hogy, "amit Isten gondol" írjátok le, saját szavaitokkal, szerintetek egy kereszténynek jó e ha ilyen filmeket néz, vagy ezek nem megfelelő filmek.
Bár nem vagyok jehovás, de azért a 3 művet egybe említeni, hát.... kicsit gáz.
A Harry Potter bár elolvasható kereszténykét (nem kell félni a betűktől), de nem keresztényeknek ajánlott irodalom. Míg a másik kettő igen.
+ Olvass, ne a filmet bambuld. Sokkal élvezetesebb és biztos, hogy azt olvasod, amit az írók papírra vetettek, nem azt bambulod, hogy a producerek mit filmeztek le és miként vitték filmvászonra a nagy írók műveit.
A Narnia krónikáit nem láttam, nem is hallottam róla, ezért nem tudok nyilatkozni.
De a másik kettő démoni, és egy keresztény, ahogy fizikailag sem enne moslékot, szellemileg sem táplálkozik ilyennel.
Mivel ez egy nyílvános fórum.
Ha kimondottan csak az ő véleményük érdekel, látogasd meg a honlapjukat és tedd fel ott a kérdést. Már ha van ilyesmire lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!