„Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezükre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.” Jelenések könyve 13:16-18.
2010. máj. 29. 22:06
32/46 anonim válasza:
Itt részletesen olvashasz magyarázatot arra,amit a Biblia jósol a chipekről.Ez bizony igaz!
2010. máj. 29. 22:13
33/46 anonim válasza:
A 22:00-es vagyok... Hát nem tudom, engem ez a kiragadott rész nem győz meg. Akkor már inkább olyasmiről szól ez sztem, hogy Isten számon tart minket, akárcsak a gazda a juhait például.
Ráadásul a Biblia itt helyeseli ezt a fajta eljárást, ... de ami a mikrochipet illeti, nem hiszem, hogy az etikus és helyénvaló volna. Persze, egyféleképpen igen, hasznos és jó is lehetne, de mivel az ember hajlik a rosszra, úgyis visszaélne vele. :-S
2010. máj. 29. 22:13
34/46 anonim válasza:
22:13-as vagyok.
Bocs,a link lemaradt.Szóval.itt lehet részletes magyarázatot olvasni a Bibliai próféciáról,ami a chippel kapcsolatos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!