Szerintetek elkezdődőtt a "Nagy nyomorúság"?
Figyelt kérdés
Aki jártas a bibliában tudja miről kérdezek.2010. máj. 29. 21:14
11/46 A kérdező kommentje:
énis úgy látom hogy végefelé járunk,csak kb mennyi lehet?Év? nap?óra?Ember nem tudhatja.
2010. máj. 29. 21:29
12/46 anonim válasza:
Vallási kérdés a VÁLÁS kategóriában :DDDD Tudod, azt, h vallás, azt két, l-el, és egy a-val, egy á-val írjuk ;)
13/46 anonim válasza:
szerintem sajnos van még egy-kétezer év...:((
jó lenne, ha ez csak másodperc lenne.
14/46 A kérdező kommentje:
Énis örülnék...
2010. máj. 29. 21:31
15/46 anonim válasza:
Az tuti, hogy az utolsó időket éljük. Gondolj csak az RFID-re, egyre jobban terjed. Ha vki ezt nem látja, akkor csak azért van, mert nem is akarja. Ez már túl gyanús, hogy véletlen legyen.
16/46 anonim válasza:
Örülnék, ha a moderátorok gyorsabban dolgoznának, és átpakolnák végre innen ezt a kérdést a valláshoz. Bántja a szemem a sok apokalipszis váró duma... -.-
17/46 anonim válasza:
Jaj most megalakitjatok a sznevedjunk egyutt csoportot???
Ahhelyett, hogy ugyanannyi energiat forditanatok arra, hogy jobban erezzetek magatokat, mint amennyit rafecsereltek arra, hogy arrol dumaltok milyen kurv@ szar nektek.
Tok mindegy mennyi van hatra.
De szerintem nem mindegy, hogy az ember a hatra levo idot, hogy tolti el.
Lehet sok fele keppen.
Mindenkinek a sajat valasztasa!
18/46 anonim válasza:
ti tényleg tök hülyék vagytok?mért örülnétek neki?!Úristen!
ember küzdj és bízva bízzál
balfékek
19/46 anonim válasza:
Mi az az RFID? Megírnád nekem?
20/46 anonim válasza:
idióta öngyilkostipus tinik :-DDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!