Szerintetek egy jel volt a villám ami belecsapott a Szent Péter bazilikába?
Akkor amikor lemondott a Benedek pápa.
Tudom régen történt. De érdekel hívók véleménye erről.
Olyat is olvastam, hogy a passió film forgatása közben is villámlás volt.
Most Ferenc Pápa van ő milyen pápa?
Jel vagy fizika?
Feltehetően van rajta villámhárító, valamint kimagaslik a környező épületek közül.
A villámnak e kettőnél sokkal több nem kell.
Valóban egyházszakadás fenyeget. Ez a mostani ürge egyesek szerint annyi eretnek döntést hozott regnalasa alatt, hogy ellenpapanak tekinthető. Azt is olvastam, hogy Benőt zsarolassal tettek el az útból. Mindezt a szabadkőművesség machinacioival hozzák összefüggésbe.
Persze józan ésszel is láthatjuk, ha belegondolumk hogy egy argentin akar Európába iszlamista muszlimokat koltoztetni.
Jel akkor, ha jelnek gondolják.
Az viszont tény, hogy a II.Vatikáni zsinattal elkezdődött egy folyamat, ami erősen a protestáns egyházak felé sodorja a katolikus egyházat. A katolikus hívő tudni sem fog róla hogy a szentmise érvénytelen volt a folyamatosan megváltoztatott miseszövegek miatt és az ostya nem változott át Krisztus testévé.
Pl. ezen is dolgozik Ferenc pápa.
Ezek inkább hajaznak az összeesküvés elméletekre.
Amíg van apostolutód által felszentelt pap és kimondja az átváltoztatás szavait, addig érdvényes az Eukarisztia. Ez a II. Vatikáni Zsinattal is megmaradt. A többi pedig csak "mi lenne ha..." kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!