Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha isten mindenkit okkal...

Ha isten mindenkit okkal teremtett akkor mi értelme van a felesleges embereknek?

Figyelt kérdés
Én értem hogy a vallásosok szerint Isten mindent okkal csinált/csinál meg minden élet egyformán fontos meg az alapján kerülünk pokolba/purgatóriumra/túlvilágra de mi a helyzet azokkal akik pl egész életükben átyhoz vannak kötve,legtöbbjük gondolkodni se tud? Nekik mi értelmük van?És milyen tettük alapján kerülnek a túlvilágra ha semmit se tudtak soha csinálni?
2017. okt. 17. 13:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
4%

10. Válaszoló...

Mi értelme van annak? Ez nagyon egyszerű. Belekerül a körforgásba. Pl. Ha nincs atombomba, nincs Hirosimai robbanás, nincs Nagaszakiban sem, de akkor én nem kapnék kiseloadas lehetőséget az iskolában. Már volt értelme, nem igaz?

2017. nov. 3. 12:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Ők is éreznek és érzéseket, érzelmeket keltenek másokban. Ennél többet te sem érsz, mindenki csak ennyit tud. A többi lényegtelen.
2019. jan. 19. 00:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Nincsen olyan hogy felesleges ember.Az Élet Isten ajándéka az hogy szerinted valaki -felesleges- az bizony szomorú csak azért mert neked megadatott a teljes fizikai egészség más kevésbé szerencsés de nem felesleges akkor sem.
2019. jan. 23. 07:10
 14/14 világvége1 ***** válasza:
Fogyatékosok is lehetnének boldogok, de sajnos gonoszok – és ez alapján kerülnek a pokolba.
2020. jún. 14. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!