Mi tartozik a teremtett világba?
Megmondom miért kérdezem.
Ezt az ige részt tegnap olvastam egy kérdés alatt, még sosem figyeltem fel rá. Évekkel ezelőtt olvastam egy adventista könyvben egy olyan mondatot, amit így írt le az író:
Más világok szent lakói a legmélyebb érdeklődéssel figyelték a földön történő eseményeket.
Akkor ez hazugság, mert ha az egész teremtett világ bűn alá került, akkor ha teremtett is Isten másik világot (ugyan minek????), akkor azok sem szentek. És nem a Föld van "karantén" alatt, hanem az egész TEREMTETT világ.
Kedves Kérdező!
Amit nem fogsz fel,az nem feltétlen hazugság!
Az Isten örökké alkot,s így alkotott az ember megalkotása előtt is.
A Biblia,Isten korábbi értelmes alkotásait-összefoglaló néven- "angyaloknak"nevezi.
A főangyal,a legbölcsebb,legszebb,legnagyobb tudású "angyal",Lucifer volt,aki megirigyelte Isten hatalmát,és rágalom hadjáratot indított ellene.
A világegyetem értelmes lényei szerették,és tisztelték őt bölcsességéért,szépségéért,s azok harmada csatlakozott a lázadáshoz,pedig ismerték Istent.
A teremtmények lázadása megoszlást eredményezett,ami háborút hozott köztük.
Az el nem bukott értelmes lények(angyalok)szemlélik Földünk eseményeit,s némelyeknek aktív szerepe van itt,velünk.
9.Hsz!
Írásom melyik pontja ellentétes a Biblia tanításával szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!