Mi tartozik a teremtett világba?
Figyelj rám kérlek. A Biblia azt irja, hogy az egész teremtett világ a bűn alatt van. Ha te azt állítod, hogy vannak más, de büntelen világok, akkor azzal azt állítod, hogy nem Isten teremtette. A Biblia semmiféle más világokról és más bolygókon lévő teremtményekrōl nem ír, akik figyelnék a Földön zajló eseményeket.
Mondtam, ha te el akarod hinni ezt a hamis tanítást, akkor nyugodtan, szabad akarat van, de van, aki kizárólag a Biblia szavának hisz és az azt írja, hogy a TEREMTETT világ bűn alatt van.
Ha ezzel gondod van, akkor kérlek perelj Istennel, hogy miért mond ellent Ellen Whitenak.
Ezek az idézetek nem EG White-tól származnak:
"És levettetett a hatalmas sárkány, az ősi kígyó, akit ördögnek és Sátánnak hívnak, aki megtéveszti az egész földkerekséget; levettetett a földre, és vele együtt angyalai is levettettek."(Jel 12:9)
"Ő pedig monda nékik: Látám a Sátánt, mint a villámlást lehullani az égből.” (Lk 10,18)
"Szépséged miatt szíved felfuvalkodott. Ékességeddel tönkretetted bölcsességedet. A földre vetettelek, a királyok szeme elé tettelek látványosságul."(Ez 28:17)
"Történt egy napon, hogy az Isten fiai fölkerekedtek, és az Úr színe elé járultak. Közöttük volt a sátán is. 2Ekkor az Úr így szólt a sátánhoz: „Honnét kerülsz ide?” A sátán azt felelte az Úrnak: „Szerte bebarangoltam a földet és kószáltam rajta.” 3Erre az Úr megkérdezte a sátánt: „Észrevetted-e szolgámat, Jóbot is? Mert nincs hozzá fogható a földön: feddhetetlen, derék ember, féli az Istent és kerüli a rosszat. Még mindig kitart feddhetetlenségében. Hiába ingereltél föl, hogy tegyem tönkre!”(Jób 2:1-3)
Tisztelt kerdezo.Egyetertek veled abban hogy a biblia szava mindennel többet ér ér az az igaz. De még a tudomány is elismeri hogy nem létezik élet a földön kivül.Pl a The New York Times beszámolójában ez áll: „ A világegyetem más részeinek átkutatása értelmes élőlények után . . . 25 éve kezdődött el . . . A hatalmas feladat, a csillagok több százmilliárdjainak letapogatása, eddig nem szolgáltatott egyértelmű bizonyítékot arra, hogy a földön kívül van élet” (1984. július 2., A1. o.).
A The Encyclopedia Americana azt írja, hogy a Naprendszeren kívül „nem tudunk bizonyítottan más bolygókról. De a Naprendszeren kívül esetleg létező összes bolygón megvan a lehetőség az élet és a fejlett civilizáció kialakulására” (1977, 22. köt., 176. o.). (A kijelentés óta sok bolygót fedeztek fel a Naprendszeren kívül, de nincsen bizonyíték arra, hogy ezek bármelyikén létezik élet. Biblia feltárja, hogy a földi élet nem az egyedüli életforma. Vannak szellemszemélyek — Isten és az angyalok —, akik értelmi képesség és hatalom terén messze az emberek fölött állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!