Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tudtok olyan fórumot mondani,...

Tudtok olyan fórumot mondani, ahol keresztény vallással kapcsolatban lehet kérdéselet feltenni?

Figyelt kérdés
Az én családom nem vallásos, én választottam a hitet. Igyekszem jó lenni, segíteni másokon, helyesen élni, azonban mostanában sokszor elbizonytalanodom...Nem Isten létében, hanem magában a helyes viselkedés megítélésében. Azt látom, hogy akik önzőek, gonoszak másokkal, sokkal jobb minőségű életet élnek, kevebb a problémájuk, mondjuk úgy kegyeltebbek, mint akik kitartanak a jó mellett. Nem írígy vagyok, csak nem értem sokszor, és csalódott vagyok. Van egy ismerősöm. Hitetlen, alattomos, bárkit kibeszél és kihasznál. Mégis, sosem érte élete során semmi olyan hatás, minek hatására változnia kellett volna. Sőt csak építették ezek a rossznak ítélt tulajdonságai és sokak által írigyelt életet él. Nem kívánok neki rosszat, csak néha azt gondolom, hogy én csinálom rosszul az életem. Nemtudom, hogy itt lesz-e valaki, aki érezte már így magát.

2017. okt. 13. 21:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az általad megfigyelt önző, alattomos emberek (ha tényleg azok) biztos hogy nem boldogok, az csak a látszat. És a látszat csal. Próbálj meg ne a szemedre hagyatkozni, nézz a dolgok mögé Isten igéjének segítségével!
2017. okt. 16. 10:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Egyszer egy hívő ember otthonába betörtek és ő pont akkor ért haza. Tudod mit tett?

A tolvaj hátára felsegítette azt amit épp ellopni készült és azt mondta neki hogy magának bizonyára nagyobb szüksége van rá mint nekem!

Amikor ez a személy oda áll Isten elé akkor szerinted Istent is kitudja használni majd alattomos módon? Szerinted akkor hogyan fog megváltozni annak az embernek a sorsa? Jézus majd közben jár érte az Atya előtt?

Javaslom ne erre az emberre figyelj és az ő cselekedeteire. Figyelj inkább az Uradra Jézus Krisztusra és arra hogy ő hogyan élt és cselekedett!

De tudod mit? Beszélgess ezzel az emberrel ismerd meg kérdezd meg az ő ismerőseit családtagjait hogy mit mondanak róla vagy hogy milyen nehézségekkel küzd az életben. De az is lehet hogy a családja nem fogja tudni hogy ő milyen is. S ebben az esetben nagy a valószínűsége hogy hazudik a saját családjának. De még ebben az esetben sem kell neked úgy cselekedni ahogyan ő cselekszik! Neked hívőnek kell lenned és krisztusi életet élned akkor is ha kibeszélnek ha megbántanak ha meglopnak!

2017. okt. 16. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!