Isten Angyalaira bízzátok az életeteket?
Szerintem fontos lenne hogy így legyen!
Mert akik mind végig ki tartanak Jézus Krisztus mellett azokat meg védik a Sátántol és a Démonaitol és ez biztató öröm számomra!
Számotokra is ?
Minek bíznám rájuk, ha Istenre is bízhatom? Ettől függetlenül Isten segíthet angyalai által (kisbetűvel írandó).
Egyébként a sátán és a démonok szó is kisbetűvel írandó. Legalább ennyivel legyünk már tisztában, mert így a kérdés inkább hat valami ezósnak, mint vallás témába tartozónak. Meg nekem e nélkül is annak hat.
Szia
Amikor János apostol imádni akart egy angyalt, az megdorgálta:
Jelenések 19:10 Erre leborultam a lába előtt, hogy imádjam. Ő azonban ezt mondja nekem: „Vigyázz! Ne tedd! Csak rabszolgatársad vagyok, neked és testvéreidnek, akik ragaszkodnak a Jézus melletti tanúskodás munkájához. Az Istent imádd; mert a Jézus mellett való tanúságtétel ihleti a prófétálást.”
Bár te nem imádatról kérdeztél, de az angyal szavaiból egyértelmüen kiderül, kire bizzuk az életünket:-)
"Szia
Amikor János apostol imádni akart egy angyalt, az megdorgálta:
Jelenések 19:10 Erre leborultam a lába előtt, hogy imádjam. Ő azonban ezt mondja nekem: „Vigyázz! Ne tedd! Csak rabszolgatársad vagyok, neked és testvéreidnek, akik ragaszkodnak a Jézus melletti tanúskodás munkájához. Az Istent imádd; mert a Jézus mellett való tanúságtétel ihleti a prófétálást.”
Bár te nem imádatról kérdeztél, de az angyal szavaiból egyértelmüen kiderül, kire bizzuk az életünket:-)"
Akkor mégegy dolgot nem értek. Mért nem szól Jézus az imádatért? Ugyanis Krisztus elé többször letérdelnek, hogy imádják, de Ő nem szól ezeknek az embereknek. :)
@Evil_Lord: fordítva. Az angyalok lettek szolgálatra teremtve. Az ember feladata az volt, hogy uralkodjon.
Természetesb hogy adott esetben az angyalok szolgálják az embert is; ha fordítva vanb akkor ott valami nagyon nincs rendben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!