Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit jelent jehova tanúinál...

Mit jelent jehova tanúinál az, hogy a hű rabszolgát kinevezi mindenek fölé?

Figyelt kérdés
2017. okt. 4. 22:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"ahogy ma sem a Bibliát tanulmányozzák a teológián"

Ilyen mondatok józanítanak ki minket, hogy a vitapartner nem teljesen 100-as, nem érdemes további szót fecsérelni rá.

2017. okt. 5. 17:49
 22/28 anonim ***** válasza:

#

szerinted, más tett ilyet abban az időben mikor eljött a megszemlélés ideje? A magukat keresztényeknek nevező egyházak, a szakadástól fogva mélyen benne voltak a világ ügyeiben.

Egyáltalán ne érdekelte Őket Krisztus királysága, hiszen azt tanítják, hogy az nem egy létező kormányzat, valódi királlyal és alattvalókkal, hanem csak egy érzés a szívben, és majd a mennyországban boldogok lesznek azok, akik "jók" voltak, a többiek meg mennek a pokolba....

Nem ösztönözték a híveiket, hogy változtassanak az életükön, hagyjanak fel a helytelenségekkel, s ahogy ma sem a Bibliát tanulmányozzák a teológián, nem is értik, és nem is tudják pontosan mi mit jelent.#

Oh Istenem...Ha a benne lévő vilàgossàg sötétség, mekkora akkor a sötétség??

Honnan veszi ezeket a sötét, undorral teli gondolatokat??? Elképesztő.....

2017. okt. 5. 18:02
 23/28 A kérdező kommentje:
Coccomaci, megadtam már az elején! És milyen dolog olyat állítani, hogy nem értem azt a mondatot, hogy a hű és bölcs szolga csak a nagy nyomorúságban lesz kinevezve??? Tehát egyáltalán nincs most kinevezve, bármit is találsz ki! És mivel ez fent van az interneten, és már pontosan tudom, hogy ezt a vezető testület hagyta jóvá, ezért ők nem hazudnak, hanem ti hazudtatok, mert szándékosan félre akartatok vezetni! Szégyelljétek magatokat!!!
2017. okt. 5. 18:34
 24/28 anonim ***** válasza:
Bocsànatkérés bàrmiért is nem az erősségük.
2017. okt. 5. 18:40
 25/28 anonim ***** válasza:

Tudom, tudom erre is van Ige # Közölünk váltak ki, de....stb, stb#

[link]

2017. okt. 5. 19:41
 26/28 KZitus ***** válasza:
0%

Szia

kedves kérdező.

Erre a cikkre utaltál: [link]

amelynek a címe:"Ki valójában a hű és értelmes rabszolga?"

miután elolvastad, kiírtad a kérdést. Miért is? hiszen ott benne van a részletes válasz. Amit olvastál, ezt jelenti számunkra, hogy "hű rabszolgát kinevezi mindenek fölé"

2017. okt. 5. 20:45
 27/28 anonim ***** válasza:

26

grrrrrr. Hát h olvastad el a Kérdező válaszait? Nem azzal van baja, h nem olvasta el. De h mivel van baja, azt meghagyom neked......hátha értelmesen vissza olvasod a válaszokat

2017. okt. 5. 21:14
 28/28 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"szerinted mi alapján választ ki Isten valakit egy feladatra?

Nem azáltal, hogy látja benne a lehetőséget? S miből lehet valakiben látni egy lehetőséget."..."Mert nem eleve elrendelte, hanem az életükből, a hozzáállásukból látta, hogy Ők alkalmasak lesznek arra a feladatra, amit adni szeretne nekik."

Jónást mi alapján választotta ki Isten és Pált milyen tettek alapján választotta ki?

"Igen, abban az értelemben, hogy Ők alaposan utána kutattak az írásoknak, mivel látták, hogy nem a Bibliában leírtak szerint folynak a keresztény tanítások, és életformák."

Kérdés az hogy akkor mi volt János halála után egészen addig az idő szakig amíg megalakult az Őrtorony. Voltak a keresztények ebben a hosszú időszakban a Földön?

"szerinted, más tett ilyet abban az időben mikor eljött a megszemlélés ideje?"

Hol lehet olvasni a megszemlélés idejéről a Bibliában?

"Egyáltalán ne érdekelte Őket Krisztus királysága, hiszen azt tanítják, hogy az nem egy létező kormányzat, valódi királlyal és alattvalókkal, hanem csak egy érzés a szívben, és majd a mennyországban boldogok lesznek azok, akik "jók" voltak, a többiek meg mennek a pokolba...."

Jehova tanúi sokszor állítják hogy kiforgatják a szavaikat illetve hogy nem ismerik őket elégé sem a tanításaikat.

Mi a helyzet akkor ha én azt állítom hogy amit te tudni vélsz az nem igaz. Még akkor sem ha maga az Őrtorony szervezet Vezető testületének oszlopos tagja mondta ezt neked. Tévedett vagy hazudott! Vagy csak féligazságot mondott el!

"Nem ösztönözték a híveiket, hogy változtassanak az életükön, hagyjanak fel a helytelenségekkel, s ahogy ma sem a Bibliát tanulmányozzák a teológián, nem is értik, és nem is tudják pontosan mi mit jelent."

Mert Vezető testület az érti? Hát amennyi tévedésük volt az alapján én ki merem jelenti hogy nem tudják!

"Mert akkor már felhagytak volna a hamis tanítással, kiigazították volna, maguk is jó példával járnának elől, mint Isten kinevezett jó sáfárai, nem lennének része a világnak, nem keveredtek volna bele a világ háborúiba."

Mikor hol és ki nevezte ki őket? Kik voltak a TANÚK kinevezésüket illetően. Mert amikor Jézust úgymond "kinevezték" akkor maga a mennyi Atya tanúskodott mellette!

2017. nov. 10. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!