Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúinak mint jelent a...

Jehova tanúinak mint jelent a kegyelem és miben nyilvánul meg?

Figyelt kérdés
2017. szept. 28. 07:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Amikor először hallottam azt a kifejezést hogy: "ki nem érdemelt kedvesség" akkor nem értettem miről is van szó.

Persze aztán kiderült hogy ez mit is jelent! De nekem soha nem tetszett ez a kifejezés. Számomra olyan idegen ,műszóként hangzik számomra ,olyan giccses agyon magyarázott vagy nem is tudom.

Coccomaci!

"Megköszönöm igazán kedves szavaidat, mellyel illettél."

Akinek nem inge nem veszi magára. Bár valóban nyersen fogalmaz a kérdező de válaszában nem teljes mértékben feléd irányítja a mondani valóját. Hanem inkább a szervezet felé. Ugyan is amit leírtál az nem a te álláspontod hiszen szóról-szóra kimásoltad azt. Persze magadra vetted az olvasottakat de nem kellett volna és a kérdező is fogalmazhatott volna finomabban!

De vedd figyelembe hogy ez nem teljesen neked szólt!

2017. nov. 10. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!