Élhet újra aki meghalt?
1-es hsz
Igazad van, az orvostudományról, de Krisztus gyógyított és feltámasztott halotTAKAT. Éppen azért, hogy az embereknek megmutssa, mire kapott hatalmat Istentől.
Ha MOST feltámasztaná Isten a szerettünket, újból arra lenne lehetősége, hogy meghaljon, ahogyan azok is meghaltak végül, akiket Krisztus feltámasztott. De hamarosan itt lesz Krisztus Királysága, és ott nem az újabb halál lehetőségével támasztja fel a halottakat, hanem az örök élet lehetőségével. Eről is tanított Krisztus, amikor a földön volt.
"Szép is lenne, ha igaz lenne." - Isten soha nem hazudik. Ez az egyetlen, amit nem tud.
"... én meg nem gyógyultam még meg..." - még én sem, de teljesen bionyos vagyok abban, hogy hmarosan egészséges, és újra fiatal lehetek:-)
" A Bibliát is emberek írták, ahogy a többi könyvet is. Fantázia szüleménye..." - ez igaz, ezzel kapcsolatban azt íratta le Isten Péter apostollal: "„Prófécia ugyanis soha nem hozatott ember akaratából, hanem Istentől szóltak emberek, amint a szent szellem vezette őket” 2Pt 1:21
A kérdés cak az, elhiszed-e ezt Istennek?!
10-es hsz
Érdekes, hogy azt elhiszed a Bibliának, hogy a "világ" el fog múlni(de mit értünk a világ alatt??), de azt nem, hogy „Az igazságosak öröklik a földet, és örökké rajta lakoznak.” a Zsoltárok 37:29 szerint. :-)
Zenon
Te hiszel Isten teremtésében?
"Az atomok ugyanolyan rendeződése esetén, ugyanazon kromoszómapárok ugyanolyan rendeződése során teljesen azonos egyed sem te lennél." - szerinted ki alkotta meg vagy teremtette a kromoszómát, a DNS-t, az időt, a mágneses erőt, a levegőt stb-t?
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását. Annak is aki hisz a feltámadásban, és azoknak, akik leírták, hogy nem hisznek benne.
Érdekelt volna az is, miért nem hisznek azok, akik nem hisznek:-)
Kedves KZitus, mért teszed fel a kérdésedet? Ugyanis, nektek megvan erre a válaszotok: [link]
Mért vagy kíváncsi, mért provokálsz másokat a kérdéseddel? Mért vagy arra kíváncsi, amit tudsz és mért provokálsz ki az emberekből negatív reakciót? :)
Na ehhez képest, csak az elmúlt pár órában 5 hozzászólást gyártottál. Ha nem érdekel, akkor ne szólj hozzá. Ha érdekel, akkor írd le a véleményedet.
Én sem értek egyet a jehovások tanításával, #9 hozzászólásban le is írtam, hogy én miként hiszem.
Egyébként tényleg van köztük pár troll, különösen a 9%-os, bár attól függ melyik accountját használja éppen (számoltam neki már párat), de KZitus jellemzően nem trollkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!