Aki vallási (vagy egyéb) okból nem élhet egyáltalán nemi életet? (többi lent)
...és ez alatt most nem csak a szexet értem, hanem a szerelmet, vonzalmat, udvarlást, a másoknak való tetszést, az hogyan tudja megőrizni a nemi önbecsülését, az érzést, hogy a többi emberrel egyenrangú férfi, illetve nő?
Kérem, hogy csak valóban érintett emberek válaszoljanak, ha olvassák esetleg.
P0mtosan egyetértek az előzővel.
Értékesnek kell látni ami az, és nem szégyellni meg hasonlók.
Sokkal jobb sokak cafkája helyett vagy egy ember felesége lenni vagy egyedül maradni.
Azokról a nőkről es férfiakról akik ilyen helyzetben hosszú idő után is megtanulnak uralkodni a lelkükön, sugároz az erő.
Isten szemében értékesebbek mint a házasok.
Nem a házásság ellen beszélek mert az is tisztességes.
Kösz mindenkinek, többnyire mindenkinek a kommentjével teljesen egyetértek, de sajnos senkinek sem sikerült igazán megérteni a kérdést, hogy miről szól. :(
Bár tény és való, hogy eléggé speciális az esetem, ezt eddig is tudtam.
Nem szeretnék részletekbe bocsátkozni. A lényeg az, hogy teljes önmegtartóztatásban kell élnem, és ez számomra az egyetlen helyes választás, ha őszintén és tiszta lelkiismerettel akarok élni, márpedig ez a célom.
Sem a szerelmet, sem a szexet nem élhetem meg, flörtölés szinten sem. Ezt önmagában viszonylag jól viselem, megvan hozzá a lelkierőm, hála Istennek.
Viszont az a része nagyon nehéz, hogy mivel soha nem kaphatok pozitív megerősítést a külsőmet, vagy a férfiasságomat (mármint itt nem a szervre, hanem a jó kiállásra, férfias tulajdonságokra gondolok) illetően, ezért folyamatos önbizalomhiányom van, és mindig félszeg vagyok és bizonytalan vagyok.
Mert habár én is úgy gondolom, hogy az emberek értékét a belső és nem a külső szerint kell nézni, azért az életben igencsak sokat számít a magabiztos megjelenés is, főként egy férfi esetében.
És mivel civil vagyok, nem egyházi személy, így a civil életben szükségem is lenne erre a magabiztosságra.
Ez a része zavar a dolognak. És ebben szerettem volna hasonló cipőben járó emberek tanácsát kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!