Németországban dolgozom és jött sok új arab munkatárs (szíriaiak többségben) pont láttam egyiknek a telefonja háttérképét és erősen hasonlított az isis zászlóra. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Biztosra nem mondom, szerintem 60% hogy az volt. Nem mehetek a műszakvezetőhöz, hogy talán radikális az egyik csávó. Viszont bevallom fosok kicsit, pláne magyarként így is utálnak az arabok mert köztudottan "idegengyűlölők" vagyunk és többségben keresztények, zsidók.2017. szept. 27. 07:22
21/24 anonim válasza:
A minap egy meztelen nő képét láttam egy kollégám telefon kijelzőjén, akkor most ő strici?
22/24 Alain Delon válasza:
08:48: Sosem gondoltam,hogy ennyi agyhalott libsiző él hazámban! Kiver a verejték!
23/24 anonim válasza:
Hát nem tudom, lehet, hogy sokkal jobban fog utálni a munkatársad, ha beárulod a műszakvezetőnél és kiderül, hogy csak a próféta neve volt a háttere :D
24/24 A kérdező kommentje:
Régi sztori, hátha érdekel még valakit. A srácot azonnali hatállyal kirúgták pár hónapja, mert halálosan megfenyegette az egyik nőt, csak mert szólt neki, hogy dolgozni kéne.
Elég durva, hogy valaki egy idegen országban, akinek már volt gondja a rendőrséggel ilyesmivel fenyegetőzik csak mert többször rászóltak, hogy nem lazsálni kéne. Tudtommal a menekültek kb. 10%-a maradt meg a cégnél, többségüket pár hét után elzavarták pl. ilyen viselkedés miatt. Jó arány :)
2017. dec. 3. 06:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!