Németországban dolgozom és jött sok új arab munkatárs
(szíriaiak többségben) pont láttam egyiknek a telefonja
háttérképét és erősen hasonlított az isis zászlóra.
Mit tegyek?
Megnézhetnéd biztosan ha tudod. Ha biztos akkor se a műszakvezetőre tartozik hanem a terror elhárításra. Megnézheted lehet e névtelen bejelentést tenni vagy neved elhallgatását kérni. Csak legyél biztos benne hogy az e.
2017. szept. 27. 19:23
12/24 A kérdező kommentje:
2. hozzászólónak:
Melyik része a hihetetlen, hogy külföldön élek vagy hogy rajtam kívül vannak más külföldiek is (egy több ezer fős) gyárban?
Nem leskelődtem, ebéd közben ott ült mellettem a srác és írogatott a telefonján akaratlanul is megláttam. A TV-ből volt ismerős, fekete alapon fehér pacni amiben arab betűk vannak, mikor hazajöttem rákerestem és eléggé hasonlít egymásra.
Nincs bajom az arabokkal, sőt van szír munkatársam aki nagyon segítőkész csak az iszlám radikálisok eléggé más tészták.
és ha én meg egy vörös csillaggal a telefonom kijelzőjén rohangálok, már kommunista vagyok? max bent röhögnek rajta egyet azt kész. amúgy meg: pont le se fogják xarni, hogy te magyar vagy, elhiheted. Amúgy lehet, hogy te idegengyűlölő vagy, meg az ország 90%-a, akkor a magad nevébe beszélj, mert én speciel nem. én is német gyárba dolgozom, tudom ki-milyen nemzetiség és milyenek.
2017. szept. 28. 07:56
Ez is nagyon jól mutatja milyen hatással van az emberekre a magyar kormánypropaganda. Csak mert arab nyelvű háttérképe van valakinek már potenciális terrorista szerinted. Egyébként is egy olyan országban élünk ahol a magyar ember még a magyar szomszédját is utálja, erre jött ez a gyűlölet kampány. Sikerült még sok százezer paranoid rasszista gyűlölködőt kitermelni.
2017. szept. 28. 08:40
Időpont ma 08:40
Teljesen egyetértek. Ez az agymosás eredménye. Sajnos ilyen hatása van. Még 8 évet ad nekik a tisztelt választópolgárok többsége és sikerül észak-koreaira formázniuk majd az országot.
2017. szept. 28. 08:46
Én a helyedben ott elvertem volna, és átváltottam volna a háttérképér egy keresztes lovagra.
2017. szept. 28. 11:18
17/24 A kérdező kommentje:
Az utóbbi pár hozzászólónak látom a szövegértelmezés nem az erőssége. Most leállhatnék veletek vitázni, hogy egy büdös szót sem fogtatok fel a kérdésből de amilyen buták vagytok azt sem értenétek. Az agymosás szöveg már csak azért gáz, mert évek óta elszakadtam a magatokféle korlátolt emberektől és aligha hat rám bármiféle kormánypropaganda. Ettől függetlenül vannak dolgok amiket komolyan kell venni, csak akik a sötét szobájukban élik le szánalmas életüket azok honnan is tudhatnák ezeket? :)
Nem mész a műszakvezetőhöz, hanem a sötét szobádban írogaszt a Gyakorira.
2017. szept. 28. 21:11
" aligha hat rám bármiféle kormánypropaganda"
Dehogyisnem, különben eszedbe se jutott volna egy zászló láttán (ami talán nem is isis-es volt..), hogy menj-e a főnökhöz, vagy se, és nem neveznél minden magyart "idegengyűlölőnek", pláne magyarként nem fosnál...tehát rád igenis hat a kormánypropaganda...
2017. szept. 28. 23:17
Becsszóra!
Sosem gondoltam,hogy ennyi agyhalott libsi él hazámban!
Kivert a verejték!
2017. szept. 29. 08:48
Kapcsolódó kérdések: