Hogyan tudnám megkedveltetni magam istennel?
Sehogyan!
Az Isten,szeretet.Képtelen vagy Őt megváltoztatni!
Mi többet vársz Istentől,aki nem hogy kedvelt,hanem SZERETETT annyira,hogy egyszülött Fiát adta érted,hogy el ne vessz,hanem örökéleted legyen.
Amit tehetsz az az,hogy megmosod a szemeidet rendesen,és meglátod ezt a hihetetlen szeretetet.
Ha befogadtad az Ő szeretetét,ő nem csak csipáid mossa ki szemedből,hanem teljesen lemossa bűneidet,és hozzásegít Lelke által elkülöníteni magad mindentől,ami elválaszt tőle,vagyis megszentel.Gyümölcstermésre segít,vagyis megtanít szeretni az Ő szeretetével.Ez a hab a tortán,melyet ráadásként szeretne adni az üdvösség mellé.
Szerintem mindenki ki tagadja isten létét megtagadja az igazságot és jóra nem számíthatnak mikor isten felettük dönt sorsuk felől!
Szerintem nagyon fontos,hogy higgyünk Istenben,de nem elegendő az üdvösséghez az,ha csak Istenben hiszel.Mivel Isten úgy szerette a világot,hogy az Ő egyszülött Fiát adta ,hogy ha valaki hisz Őbenne el ne vesszen,hanem örök élete legyen.(János evagéliuma 3/16)
Mert egyedül Jézus Krisztus a Messiás,az üdvözítő.És senki más nem tudja az embert megváltani,csak egyedül Jézus Krisztus,aki önmagát feláldozta váltságul az emberekért.
Istennek semmiképp sem az volt a célja,hogy az embereket megbüntesse,hanem az a célja,hogy minden ember elfogadja az Úr Jézus Krisztus keresztáldozatát.Mert az Ő kiontott drága vére lehetővé tette az emberek számára,hogy aki hisz Őbenne el ne vesszen,hanem örök élete legyen.
Mert az ember magatehetetlen állapotba került az emberpár bukása miatt elszakadt Istentől.És nem tudja kiemelni magát a bün természetéből.
És ha Isten nem avatkozott volna közbe a Megváltás által,ami az egyedüli menekülő útvonal számunkra,akkor örökre egy elkárhozott állapotba kerültünk volna.
Érdekes véleményütköztetés lesz, ha végigviszitek.
Minden értelmes hozzászólást felpontozok.
Kedves Kérdező!
Azt írod: "8 adik osztály után abbahagytam az iskolát mert nem érdekelnek az eretnekségek" Megtudhatjuk, h melyik felekezethez tartozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!