Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves keresztények, mit...

Kedves keresztények, mit gondoltok erről a technikáról?

Figyelt kérdés

Fókuszált ima a teremtőhöz, amivel képesek vagyunk gyógyulni. Mindenkinek születési joga kapcsolódni a forráshoz.

Én meggyógyultam általa, a tudat alatti programok cserélhetők ki vele, ellazult théta állapotban, ez egy mély meditatív állapot. Teljesen új ember lettem általa, megváltozott a valóságom.

Még sarlatánságnak sem nevezhető, mert tanusítom hogy használt, gyógyulást hozott. Nem is gonosz, mert csak jóra használható. Negatív érzelmi mintát, pozitív párjára kicseréli.

A gyógyítást a Teremtő végzi, nevezhetjük bárminek feltétel nélküli szeretet, univerzum, forrás.

Théta Healing a neve.

Ráébresztett hogy tanulni és tapasztalni vagyunk itt földi életünkben. és minden okkal történik, nem igaz hogy eredendően bűnösök vagyunk.

2017. szept. 23. 19:56
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

" a gonosz pont azt akarja hogy szenvedjek és legyek beteg. "

A gonosz Jézustól,a Megváltótól akar elfordítani,hogy elkárhozz és ezért akár meg is gyógyít,nem fog kétségbeesni,ha itt a rövidke életben egészséges vagy,ha az örök élet a tét,érted már? Sikerült is neki,mivel ha tagadod,hogy eredendően bűnös vagy,így tagadod,hogy megváltásra szorulnál és nem mész Jézushoz. Ennyit bőven megér neki,ha ehhez a gondolkodáshoz terel vele,akkor önként és dalolva kigyógyít bármiből. Keresztények véleményét kérted,de vitatkozol,most akkor ez provokáció,vagy pont nálunk akarod ezt a cuccot reklámozni?

2017. szept. 24. 11:55
 22/39 anonim ***** válasza:

" Isten meg szerintem azt hogy legyünk egészségesek és boldogak. "

Ha ez,meg a fenti mondat mind ennyire kisarkítottan igaz lenne,akkor az Istenben nem hívők mind betegek lennének,a keresztények pedig mind makk egészségesek. Az a része igaz,hogy Isten azt szeretné,hogy boldogak legyünk,de ha az örök életünk múlik rajta,akkor ezt a pár évet itt inkább betegen éljük le. Ha már a keresztényeket kérdezted,hozok egy bibliai példát,Jézus mondta,hogy jobb csonkán a Mennybe menni,mint egészségesen a pokolra. Szerintem elég sokat elmond,ha valaki egészsége,gazdagsága olyan mértékű büszkeséghez vezet,hogy neki aztán nem kell megváltás, mert ő nem bűnös,az megéri a Sátánnak. Okosabb,mint gondolod,nem a fizikai jóléteddel vagy épp nyomoroddal fog foglalkozni,az csak egy eszköz valami sokkal nagyobb dologhoz. Ezért mondom,hogy ne lásd olyan kicsinyesen és meseszerűen,hogy a gonosz ördögbördög csak lebetegít,a jóistenke meg csak meggyógyít, mert azért ennyire nem egyszerű a dolog.

2017. szept. 24. 12:15
 23/39 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, ezt így végig olvasva nekem nagyon EZÓTÉRIÁNAK tűnik, és semmiképpen sem isteni tettnek. Valószínűleg itt démonok vannak a háttérben és nem Isten szeretete. A biblia azt írja, hogy a Sátán is tudja magát világosság angyalának mutatni, hogy ezzel jobban befolyásolhasson minket, embereket. Ez a Théta nevű gyógyítás, egyfajta okkultizmus, mert ezzel a "magad" erejét használod fel, és ezzel sem Krisztust dicsőíted, hanem azt az erőt, amit te használtál fel a saját céljaid eléréshez. Ezzel komolyan tudja átverni a Sátán az embereket, hogy ad neked egy erőt és azt te használhatod. A Biblia írja, hogy a Szent Szellemnek vannak ajándékai, - ha megkeresztelkedtél a bárány vérével, értsd: Krisztus elfogadtad, mint Istent és megváltót - Gyógyítás, Tanítás, nyelveken szólás, Evangelizálás stb. Erről Pál ejt szót. :) Meglátásom szerint, ahogyan te ezt leírtad, egy meditáció után théta állapotba kerültél (értsd: kikapcsoltad az agyad azon részét, ami figyel, és így megnyitottál olyan kapukat, amelyeken a Démonok ki-be járkálhatnak szabadon). Ez CSAK problémát jelent, mintsem előnyödre válik. Ahogyan láttam, azt is tagadod, hogy mind bűnösök lennénk és nincs szükségünk a megbocsátásra ez által. Nos, ezt a Sátán ezek szerint elérte, hogy magadat meg tudod váltani. Egy szó mint száz másik, ebből minnél hamarabb térj meg, hiszen hosszú az út és tágas a kapu amely a pokolba visz. Békesség neked. :)
2017. szept. 24. 12:18
 24/39 anonim ***** válasza:
Bocsánat nem hosszút akartam írni, hanem SZÉLEST. Széles az út és tágas a kapu amely a pokolba visz. :)
2017. szept. 24. 12:26
 25/39 A kérdező kommentje:

A legtöbb szolgáltatás pénzbe kerül, valaki ebből él meg, ez a munkája.

ez tartós gyógyulás fél éve voltam először és nem szűnt meg.

Én irányítom az életemet.

Megláttam hogy az életemben mi miért történt, képes vagyok elengedni a haragot és a neheztelést gyorsan. Családtagjaimmal is javult a kapcsolatom.

képes vagyok az emberek mondandójából kiszűrni a hibás gondolkodási mintákat. Például ha valaki a párkapcsolatáról beszél, meglátom benne hogy min lenne érdemes változtatni, mi az ami rosszul működik, mint valami képesség.

2017. szept. 24. 13:31
 26/39 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy nem létezik technika, ami helyettesíthetné az Istennel való kapcsolatot, ami nem technikán áll, hanem jogi procedúrán, és a kapcsolat felvételén. Az összes többi ebből következik.
2017. szept. 24. 13:55
 27/39 anonim ***** válasza:

"Én irányítom az életemet."

Ez az kedves Kérdező, pontosan ez az amiről beszéltem. Hogy TE vagy a MAGAD ura. Ez helytelen. :) Istené mindened, Istennek magának kell lennie az életednek, itt semmisem a tied. :) tünhet ez úgy persze, mivel a Sátán ezt úgy mutatja, de ez csak a romlásba visz. Ha pénzbe kerül a gyógyulásod, (főleg ha az egy úgy mond gondolati gyógyítás) már nem lehet Istentől és nem lehet jó. :) Minden rossz kezdete, a pénznek szeretete. :) Emlékezz, Simon mágus is megakarta venni Krisztus tanítványainak hatalmát (értsd: a Szent Szellemet) erre az volt a válaszuk, hogy vesszen el a pénzével együtt. :) Ha nem Isten munkálkodik rajtad keresztül (és amit leírtál egyáltalán nem arra vall, hogy Ő munkálkodna), akkor ez a Sátán lesz, és abból neked nem származik előnyöd. :)

2017. szept. 24. 14:00
 28/39 A kérdező kommentje:

Mindannyian része vagyunk a teremtésnek, teremtőlények vagyunk, mi teremtjük a saját valóságunkat.

Az a legjobb amit tehetünk hogy felvállaljuk életünk felelősségét, azt hogy minden okkal történik, és nem másokra mutogatunk, hogy mások tehetnek arról hogy ilyen életem van, nem kedvesem, egyedül te tartozol felelősséggel az életed alakulásáért.

2017. szept. 24. 15:32
 29/39 anonim ***** válasza:

"Mindannyian része vagyunk a teremtésnek, teremtőlények vagyunk, mi teremtjük a saját valóságunkat.

Az a legjobb amit tehetünk hogy felvállaljuk életünk felelősségét, azt hogy minden okkal történik, és nem másokra mutogatunk, hogy mások tehetnek arról hogy ilyen életem van, nem kedvesem, egyedül te tartozol felelősséggel az életed alakulásáért."

Annyiban egyetértek veled kedves kérdező, hogy A teremtés része vagyunk, tehát mindannyian teremtett lények vagyunk. Viszont azzal nem, hogy te teremthetsz. Nem tudsz teremteni, életet semmiképpen sem. :) Mit teremthet egy ember? Teremthet gyászt, háborúskodást, rossz közérzetet, de világot, életet képtelenek vagyunk előállítani. :) A teremtés az, hogy ha én a semmből létrohozok valamit, ahogyan ezt Isten tette a Világ teremtésénél. :) Valamilyen úton valóban te vagy a magad életének a feje, de viszont ez az élet nem a tied, ez Isten ajándéka, hogy élsz, az életednek az Istennek kell lennie, nem a te érzéseid és "életed". Ha a Bibliából indulunk ki, akkor tudhatjuk, hogy az ember nem Isten és képtelen a teremtésre. Képtelen jót tenni Isten nélkül. :) Az ember bűnös és a bűnből kifolyólag hibázik és vétkezik is, ezért ember az ember sajnos, hogy tanúl a hibáiból és próbál javítani ezeken. Istennek nincsenek hibái, csupán teremtett világ van, amit az ember elrontott. :) Istennek az életedet megkellett váltania, hogy élhess, ez volt Krisztus halálakor, hogy TE élj Ő meghalt. Remélem így érthetőbb. :)

2017. szept. 24. 15:52
 30/39 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Jelen állapotodban nem érdemes hozzád szólni. Úgysem fogadnád el az útmutatást.

Hát most elég szomorú lettem ettől.

2017. szept. 24. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!