Kedves keresztények, mit gondoltok erről a technikáról?
Fókuszált ima a teremtőhöz, amivel képesek vagyunk gyógyulni. Mindenkinek születési joga kapcsolódni a forráshoz.
Én meggyógyultam általa, a tudat alatti programok cserélhetők ki vele, ellazult théta állapotban, ez egy mély meditatív állapot. Teljesen új ember lettem általa, megváltozott a valóságom.
Még sarlatánságnak sem nevezhető, mert tanusítom hogy használt, gyógyulást hozott. Nem is gonosz, mert csak jóra használható. Negatív érzelmi mintát, pozitív párjára kicseréli.
A gyógyítást a Teremtő végzi, nevezhetjük bárminek feltétel nélküli szeretet, univerzum, forrás.
Théta Healing a neve.
Ráébresztett hogy tanulni és tapasztalni vagyunk itt földi életünkben. és minden okkal történik, nem igaz hogy eredendően bűnösök vagyunk.
Mégis mi ebben az okkultizmus és a gonoszság? a gonosz pont azt akarja hogy szenvedjek és legyek beteg.
Isten meg szerintem azt hogy legyünk egészségesek és boldogak. Ez a módszer egyébként nagyon barátságos körülmények között zajlik, semmi sem történik akaratom ellenére.
Mivan ha a teremtő hozzásegíti az embereket a gyógyuláshoz? az se baj ha nem hiszel benne úgy is működik csak kérni kell abban az ellazult állapotban. Nem a terapeuta végzi a gyógyítást hanem ez az energia, a feltétel nélküli szeretet, ő csak tanusít.
Nekem ez a módszer és a gyógyulás adott hitet, azóta hiszek igazán Istenben. és nem utasítja el egyik vallást sem.
Azért is írom ezeket hogy ne zárkózattok el ettől a gyógymódtól, mert nincs bennük semmi sötét.
A gyógyszer amit a pszichiáter ad csak ideiglenes megoldást nyújt.
nyolcas vagyok
Az agyhullámokat lehet mérni műszerekkel, ez világos. Gondolom, nem ennyi az orvosi magyarázat. Vmi forrásod van a saját tapasztalatodon túl?
Figyelmeztetlek: most meggyógyultál. Majd megfizeted az árát.
Sziasztok!
#18!
Bocs, de Isten tényleg nem kér pénzt, viszont a közüzemi szolgáltatók és a helyiséget bérbeadók igen. A házról-házra járás is költséggel jár, az meg érthető, hogy senki nem akarja, hogy árjáróház legyen a saját lakása. Ha valaki eredményesen tud segíteni és sok a kliense, akkor kénytelen helyiséget bérelni, aminek költségei vannak.
Szerintem nem érdemes sarkosan gondolkodni. Mondom mindezt úgy, hogy lövésen sincs a theta healingről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!