Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A sátánizmus milyen vallás?

A sátánizmus milyen vallás?

Figyelt kérdés

nekik is vannak parancsolataik? állítólag nem olyan gonosz mint amilyennek beállítják.

Miről szól?

2017. szept. 23. 18:21
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

" Te állítottad, hogy a kereszténység egy fikció,"

Semmi ilyet, nem állítottam itt.

(Egyébként az...,de ezt most nem állítottam)

Adj magadnak még egy esélyt, és próbáld meg újra elolvasni, hátha a csikorgás is elmúlik.

"amin keresztül bizonyos emberek uralkodnak bizonyos emberek pszichéje felett. "

Ilyet sem írtam most,...de ez is igaz.

"Míg eközben teljesen KRITIKÁTLANUL, szenvedélyesen védelmezed a kormány PR-gépezetének (aminek egyik kulcsszereplője Habony) állításait."

Sem ott, sem itt nem sikerült neked a szövegértelmezés. Teljes fogalmi zavarban vagy.

Csak húznád ki a fejed a homokból, mert rád pontosan vonatkozik az írásom.

"A világ eltiprói, egyetemes bűnök elkövetői, egy sz©rházi sorozat -és tömeg gyilkos, az isten nevet bitorló, és megszégyenítő kitalált " isten" rabszolgái vagytok. "

2017. szept. 24. 12:20
 32/32 anonim ***** válasza:

" És ha megbocsátást nyer, akkor meglágyul a szíve. Hogyan lehet felolvasztani egy gonosz szívét? hát szeretettel és elfogadással. "

" Egyedül van és fél "

Bocsi,de ez elég nyálas lett.

2017. szept. 24. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!