A sátánizmus milyen vallás?
nekik is vannak parancsolataik? állítólag nem olyan gonosz mint amilyennek beállítják.
Miről szól?
" Te állítottad, hogy a kereszténység egy fikció,"
Semmi ilyet, nem állítottam itt.
(Egyébként az...,de ezt most nem állítottam)
Adj magadnak még egy esélyt, és próbáld meg újra elolvasni, hátha a csikorgás is elmúlik.
"amin keresztül bizonyos emberek uralkodnak bizonyos emberek pszichéje felett. "
Ilyet sem írtam most,...de ez is igaz.
"Míg eközben teljesen KRITIKÁTLANUL, szenvedélyesen védelmezed a kormány PR-gépezetének (aminek egyik kulcsszereplője Habony) állításait."
Sem ott, sem itt nem sikerült neked a szövegértelmezés. Teljes fogalmi zavarban vagy.
Csak húznád ki a fejed a homokból, mert rád pontosan vonatkozik az írásom.
"A világ eltiprói, egyetemes bűnök elkövetői, egy sz©rházi sorozat -és tömeg gyilkos, az isten nevet bitorló, és megszégyenítő kitalált " isten" rabszolgái vagytok. "
" És ha megbocsátást nyer, akkor meglágyul a szíve. Hogyan lehet felolvasztani egy gonosz szívét? hát szeretettel és elfogadással. "
" Egyedül van és fél "
Bocsi,de ez elég nyálas lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!