A sátánizmus milyen vallás?
nekik is vannak parancsolataik? állítólag nem olyan gonosz mint amilyennek beállítják.
Miről szól?
A kemény szavakat használó hozzászóló, sajnos butaságokat beszél.
Először is azért, mert Maga Isten választotta ki Ábrahámot, akiben látta a lehetőségét annak, hogy úgy fog élni, ahogy a Teremtő kéri.
És az utódainak is maga tett Isten ígéretet. miszerint Ábrahám vonalán születik meg a messiás.
A Keresztény, más néven Krisztust követők pedig szintén nem lehet, mivel maga Jézus mint az újszövetség követe fektette le, vissza állítva a helyes imádatot az emberek számára, azokat az elveket, amik szükségesek az Istennel való jó kapcsolathoz, és így lehetőség is a megmentésre.
az tény, hogy sok vallást emberek reformáltak a már meglévőkből, de a Teremtő, soha nem hagyta kétségek között az embereket, és mindig is azonosította a népét.
Így van lehetősége mindenkinek felfedezni az igazságot, és még idejében változtatni.
#vaszil44
"Rabok vagytok, a saját pszichétekben."
XDDD
Mondja az, aki a Politika kategóriában monomániásan böfögi vissza Habony Árpád és az aktuális gyűrűlidérc kokainista agyleleményeit.
Nem rémlik, hogy miről beszélsz.
Ha leírnád megnézném. Ha meg nem tudod, akkor hazudsz.
Őőő, böfögésre sem emlékszem. Írd le légyszi, hol írtam ilyesmit?
Ne legyél már ekkora önkéntes parafenomén. Milyen szemforgatásról beszélsz.
Az agyad forogna inkább,de a tiéd csak csikorog.
Teljes mellszélességgel vállalom, amit írtam.
Az, hogy te agymosott szerencsétlen vagy, ráadásul még szövegértelmezésből is nulla, az engem barátom legkevésbé sem hat meg.
Hol beszélek Habonyról, mit ( saját szavaiddal) böfögsz itt össze vissza.
Akivel(akikkel) ott beszélgettem, azokal kölcsönös tiszteletben hagytuk abba a véleménycserét.
Nem te voltál egyik sem.
Milyen Habony, te életfóbiás böfögő "f©sza gyerek".
Ki beszélt róla?!
Ahogy mondtam, minden szavamat vállalom, ezért is nem értettem miről beszélsz.
De most már világos, hogy nincs is mit megérteni rajta .
Te állítottad, hogy a kereszténység egy fikció, amin keresztül bizonyos emberek uralkodnak bizonyos emberek pszichéje felett.
Míg eközben teljesen KRITIKÁTLANUL, szenvedélyesen védelmezed a kormány PR-gépezetének (aminek egyik kulcsszereplője Habony) állításait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!