Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha már amúgy is meleg vagyok,...

Ha már amúgy is meleg vagyok, vallási szemszögéből ront bármit is a megítélésem azzal, hogy ha öngyilkos leszek?

Figyelt kérdés
Most minden alternatíva érdekelne, mert tudom, hogy a legtöbb a vallás mindkét dolgot bűnnek tartja.

2017. szept. 16. 08:50
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
Ok. Meleg vagy. Felvállalod. Szerintem ha valóban megmérettetünk halálunkkor, ez nem fog jól kijönni. De amig élsz és nem kell titkolóznod, addig boldog vagy és kiegyensúlyozott. Ma már nem dráma ha valaki meleg. Viszont az öngyilkossággal egyenesen a pokolra juttatod magad, és esélyed sem lesz a magyarázkodásra, úgyhogy éld az életed melegként, őszinte emberként. Szerintem ez nem bűn. A hazudozás, képnutatás gázabb lenne. Szóval hagyd az öngyilkosságot, és éld az életed úgy, ahogy neked a legjobb.
2019. máj. 18. 11:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!