Isten előtt házasodhat-e egy transszexuális, keresztény szertartás szerint, akit a törvény elismer heteroszexuálisnak?
Nincs összefüggés abban, amit mondasz. Abban maximálisan egyetértek, hogy ne legyünk felszínesek. A nő nem a műszempillától és nem a sminktől nő. A mackónadrág már nem divat, helyette a szűk, csinosított farmerok, szóval nem tudom miről beszélsz te a férfiak kapcsán.
Azt sem tudom, hogy mennyi transzneműt ismersz személyesen, én ismerek kettőt, akik belülről tuti nők, kedvesek, kecsesek, semmi férfias nincsen a viselkedésükben. Max a testükön lehet látni, mert ugye nem a nekik megfelelő testbe születtek. Az írásod kb annyit akar mondani, hogy hiába operáltatja át magát, attól még olyan marad, mint egy férfi. Ebben nem értünk egyet, mert szerintem ez belülről fakad.
Ezzel a fullcap-al ne röhögtess légyszíves. Szerintem nevetséges és én még igazi férfiakon nem láttam, csak divatmajom kisfiúkon.
Ha már szóba került a férfi, akkor szerintem egy férfi kedves, férfias, határozott, magabiztos és nem a ruha teszi.
" Szerintem nevetséges és én még igazi férfiakon nem láttam, "
Szerinted én nem ezt mondtam? Olvass már vissza. Az,hogy neked mi tűnik nevetségesnek,nem zárja ki a tényeket,hogy így próbálnak férfiként kinézni. Ennyibl az is ugyanolyan nevetséges,amit te írtál a csinosított szűk nadrágról,mert az meg eléggé homokos,nemhogy férfias...
"Ha már feltételezed,hogy van Isten,akkor ez elég nevetséges,ekkorát a 9 hónapos unokaöcsém nem hibázna."
Ezt nem tudom mire vélni, nem értem egyszerűen.
Köszi, hogy megválaszoltad, hogy egyházilag ez nem lehetséges, ahogyan már elmondták jó páran előtted. Azt meg nem tudhatod, hogy Istennek mi a kedves. Én hiszek benne egyébként.
Van egy véglet a szűk nadrágokkal is természetesen, de vannak csinosított stílusos nadrágok is, amik jól állnak egy férfinek.
Mégsem ugyanazt mondtad, mert te azt állítottad, hogy a nőknek ez imponál és ettől tekintenek egy férfire férfiként. Bármint attól az idióta sapkától. Egy 16 éves kis hülye lehet, hogy ettől nagynak hiszi magát, de egy nő nyilván nem ettől fogja férfinek tekinteni. De ne vitatkozzunk a ruhaneműekről..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!