Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van par kerdesem keresztenyekh...

Van par kerdesem keresztenyekhez. Valaszoltok?

Figyelt kérdés

Szuleim keresztenyek es en is jartam veluk egy idoben, de mar nem, mert szerintem egy atveres az egesz. Van par kerdes amin szoktam gondolkozni, hogy egy keresztenynek ez vajon miert nem fordul meg a fejeben?

1. Ha van egy ember aki tegyukfel tomeg gyilkos, aztan sajat magaval is vegez ez az ember a pokolba kerul. Ezzel nincs is problemam, de tegyuk fel van egy masik ember, aki nem koveti ugyan istent, de jo ember, segit masoknak, nem bunozo, sokan szeretik, de meghal es o is a pokolba kerul ugyanugy mint egy tomeg gyilkos. Hol van itt az igazsag? Mert ugye isten igazsagos...

2. Isten ugybar szabad akaratot adott, de ha nem koveted ot, akkor pokolra jutsz...ez aztan szabad akarat...orok szenvedessel fenyegetnek, de persze szabad akaratod van...inkabb zsarolasnak tunik. Most egyenlore ez a ketto jutott eszembe de van meg, ugyhogy majd leirom kommentbe ha eszembejut

2017. szept. 10. 09:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Tudok mondani neked egy számodra még megbotránkoztatóbbat is. Vegyük alapul a te 1. kérdésedet: Van egy ember, aki tömeggyilkos, soha el sem kapják, még öngyilkos sem lesz, de halála után a mennybe kerül. Ezt kapd ki! Ennyire igazságos Isten! És megvan a magyarázata is. De neked ezt nem lehet elmagyarázni, mert még nem értheted meg. Honnan tudom? Hát a kérdéseidből.
2017. szept. 12. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!