Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Csináltam valamit amit nagyon...

Csináltam valamit amit nagyon megbántam, ezt helyre lehet hozni?

Figyelt kérdés

anyámtól elloptam 200.000 ft-ot és elszórakoztam 2 este alatt.

előtte 50.000-et.

Hazudtam is rengeteget.

állatot öltem.

nem tudtam nemet mondani

és megszólalt bennem valami amit már régóta nem éreztem, a bűntudat

2017. szept. 9. 19:53
 1/9 anonim ***** válasza:
9%

Két miatyánk, három szűzmária.

Következő!

2017. szept. 9. 19:57
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

Ha nem lett maradnadó károsodása anyukádnak, még visszafizetheted a pénzt egy bocsánatkéréssel és ígérettel, hogy többet nem teszel ilyet.

A hazugság nem bűn, csak megkérdőjelezi a hitelességed.

Inkább ami mögötte áll szokott rossz cselekedet lenni.

Állatot napi szinten mészárolnak és esznek az emberek.

Nemet mondani meg kell tanulni.

2017. szept. 9. 20:02
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

Igen, Isten irgalmas, de vannak tettek, amivel azt bizonyítod, hogy valóban megbántad.

Az első lépést már megtetted, hiszen megszólalt a lelkiismereted, és bevallottad. Bár ezt nem nekünk kellett volna, mert mi emberek vagyunk.

a következő, hogy elmondod Édesanyádnak, és megbeszélitek hogyan tudnád ezt helyrehozni.

a Hazugság pedig hatalmas bűn, hiszen az első hazug miatt tart itt az emberiség.

Aki hazudik, az a hazugság atyját utánozza, vagy is Sátánt utánozza.

Ez vonatkozik a gyilkosságra is.

2017. szept. 9. 20:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Add fel magad a rendörségen. Bár nekem erősen kamu szagú a kérdés.
2017. szept. 9. 20:50
 5/9 anonim ***** válasza:
6%

"a Hazugság pedig hatalmas bűn, hiszen az első hazug miatt tart itt az emberiség. "

Ezt hogy érted?

2017. szept. 9. 20:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, mi itt nem gyóntató papok vagyunk. Először is, valld be anyukádnak, és próbáld meg helyrehozni a hibáidat. Ha vallási szempontból kérdezed, tarts bűnbánantot, ha katolikus vagy, menj el gyónni. És rakd helyre az életed, változtass.
2017. szept. 9. 21:02
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

Jézus a következőként ismerteti Sátán személyiségét:

(János 8:44) . . .Amikor a hazugságot szólja, a saját lelkülete szerint szól, mert hazug ő, és a hazugság atyja.

Azért nevezi a hazugság atyjának, mert Ő volt az első aki hazudott. Tehát tőle származik az első hazugság.

Isten a hazugságot ugyan olyan bűnnek tartja, hiszen az első hazugság vezetett az ember bűnbe eséséhez, és halálához, ami miatt mi is meghalunk most még.

2017. szept. 9. 22:57
 8/9 anonim ***** válasza:
94%
Anyukád nem vette észre? Azért ha nekem eltűnne 200 lepedőm csak észre venném. Főleg hogy nem a számlámon van, hanem kp-ban otthon. Miért tartotok ekkora kp-t otthon? És nem hiányzik neki? Nem kereste?
2017. szept. 10. 04:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Úgy gondolom,Isten Lelke vezetett bűnbánatra,s nem a félelem,a bűnhődéstől!

Ha valóban rendezni akarod dolgaidat,azt csak az isteni úton javaslom,minden további hazudozás,és egyéb becstelenségek nélkül.

Először is édesanyádnak keress egy csokorra való virágot,és mond el neki mennyire hálás vagy neki mindenért,amit eddig tett érted.

Mond el neki,hogy bár azért amit vele tettél megérdemled,hogy kitagadjon örökre,és megszakítson veled minden kapcsolatot,de mivel ismered,ilyet nem feltételezel róla.

Itt következik a bevallás mellébeszélés nélkül,és az,hogy mennyire szégyelled ezt a hálátlanságot előtte.

Kérd,hogy segítsen rendbeszedni az életed,és ígérd meg,hogy meg fogod fogadni tapasztalatain,és szeretetén nyugvó tanácsait,és így módod legyen visszaadni az ellopott pénzt RENDSZERESEN,részletekben.

2017. szept. 10. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!