Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Április soha nem látott kis...

Április soha nem látott kis testvéremmel mi fog történni amikor Jézus Krisztus visszatér?

Figyelt kérdés

Csecsemő korában elhunyt sajnos még jó régen.

Ő automatikusan örökölheti Isten Országát ?

2017. szept. 9. 03:22
1 2
 11/18 imakommandós ***** válasza:
Automatikusan mennek az Úrhoz.
2017. szept. 9. 18:02
 12/18 anonim ***** válasza:

#10 Bocs, hirtelen felindulásból lehet, hogy túltoltam.

Csak azt nem tudom, hogyan tud egy olyan valaki döntést hozni, aki még nem használta az értelmét.

2017. szept. 9. 18:03
 13/18 anonim ***** válasza:

Nyilván,csak találgatni tudunk,mert a döntés joga Istennél van.

Ismerve Őt,és jellemét nem valószínű a negatív döntés.

2017. szept. 9. 18:14
 14/18 szp72 ***** válasza:

@ Csak azt nem tudom, hogyan tud egy olyan valaki döntést hozni, aki még nem használta az értelmét.

Természetesen nem tudja. De feltételezem, hogy odaát nem marad meg a csecsemő szinten, hanem ahogy Jézus mondja az ember az angyalokhoz válik hasonlóvá, s akkor tud dönteni, ahogy minden angyal is dönt.

2017. szept. 9. 18:48
 15/18 KZitus ***** válasza:

Szia

Sajnálom ami veled és a családoddal történt...

Jézus kapta meg a hatalmat arra is, hogy föltámassza a halottakat.

Jézus ezt a megnyugtató ígéretet adta az embereknek: „eljön az óra, és az most van, amikor a halottak hallani fogják az Isten Fiának hangját, és akik hallgatnak rá, élni fognak . . . Ne csodálkozzatok ezen, mert eljön az óra, amelyben mindazok, akik az emléksírokban vannak, hallani fogják az ő hangját, és kijönnek....” (János 5:25–29).

2017. szept. 9. 19:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen! A csecsemők mind a Mennyországba jutnak :)
2017. szept. 9. 20:13
 17/18 anonim ***** válasza:
#10 Az angyalok Istent szolgálják! Úgy tudom csak egy angyal volt, akinek szabad akarata volt, tudjuk ki az.
2017. szept. 9. 20:27
 18/18 anonim ***** válasza:

17.Hsz!

Isten minden értelmes lény teremtményének van szabadakarata,nem csak egy angyalnak.

2017. szept. 10. 03:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!