Biblia vagy a Szentháromság:Melyik az igaz?
19 és 20.
. Adtok egy pár idézetet ahol azt állitjátok,hogy Jézus az Isten!
Szerintetek a Biblia ellent mond önmagának vagy Atya nincs,vagy Jézus Krisztus Isten,vagy sem?
Azonkívül a Szentszellem ,hogyan tud Isten lenni ha más irányítja?Vagyis az Atya irányítja küldi direkt, vagy indirekt,Jézuson keresztül.
Na most az alábbiakban a Biblia hazudik szerintetek?
5Mozes.6:4."Hald o Izrael:Jehova,a mi Istenünk egy Jehova."
1Teszalonika.1:9."Mert ök maguk számolnak be róla folyton,hogy miként mentünk be közétek előbször,és hogyan tértetek Istenhez bálványaitoktol,hogy rabszolgaként szolgáljatok,egy élő és igaz Istennek".
1János.5:20."Am tudjuk,hogy az Isten Fia Eljött ,és értelmi képességet adott nekünk ,hogy megszerezzük az igaznak ismeretét.És mi egységbe vagyunk az igazzal az ő Fia ,Jézus Krisztus által.Ez az igaz Isten és az örök élet"
5Mozes.4:35."Azért láthattad Mindezeket,hogy megtudd,Jehova az igaz Isten:rajta kívül nincs más.
Zsolt.83:18,Károli:19."Hogy megtudják az emberek,hogy te,akinek neve Jehova,Egymagad vagy a Legfelségesebb az egész föld felett".
Továbbá olvasd:
2Mozes.6:3
Ézs.42:8
Lukács.11:2
János.12:28
Eféz.4:6
5.Mozes.5:7.
Márk.12:29
1Kor.8:6
János.17:3
Jelenések 22:16."Én Jézus,elküldtem angyalomat,hogy tanúskodjon nektek ezekről a gyülekezeteknek.Én vagyok a David gyökere és sarja és a fényes hajnali csillag"
Itt Jézus magáról beszél de nem azt mondja "én vagyok az Isten"hanem azt mondja "én vagyok Jézus".
Továbbá nem mondhatod,ekkor még a Földön volt,mert ekkor már 70 éve az égben volt.
Miért van olyan könyv külön, hogy szentháromság?
Mert csak a Biblia tanít erről. Nem lehet külön választani.
Tehát a kérdésedre a válasz.
A Bibliában jelenlévő Szentháromság az igaz!
Ézsai 53 mindenre választ ad
Még most sem kaptunk választ a 21 bejegyzésre.
A bejegyzésben az egyedüli igaz Istenről beszélnek az idézetek.
Ezek az idézeték és még sok száz hazugság?
Vagy a Szentháromságra van irva egy külön dogma aminek nincs köze a bibliához?És ez egy külön könyv,ami az emberiséget nem szabad érdekelne,mert emberi kitaláció,amit Isten szava elitél.
Jézus és az apostolok miért nem beszéltek több istentől?
Az Atya miért mondja"Rajtam kivül nincs Isten?
Nem osztom meg az engemet illető imádatomat, egy hamis istennel sem.
"Az Atya miért mondja"Rajtam kivül nincs Isten?
Nem osztom meg az engemet illető imádatomat, egy hamis istennel sem."
Igazából ez is elég bizonyíték a Szentháromság mellett, hogy ahogy mondod, a Biblia egyértelműen kijelenti hogy imádat csak Istennek jár, majd azt látjuk hogy Jézust is imádják.
Ezt egyedül a Háromság és Jézus Istensége magyarázza meg.
26."majd azt látjuk Jézust is imádják"
Máté.4:10."Akkor Jézus igy szolt hozzá:"Eredj el,Sátán:mert meg van irva:Jehovát,a te Istenedet imádd,és egyedül neki végezz szent szolgálatot"
5Mozes.5:9
Jel.22:9
5Mozes.4:24"Mert Jehova,a te Istened emésztő tűz,olyan Isten,aki kizárólagos odaadást vár el"
Jzsue.24:19
2Mozes.34;14.
Luk.10:24.
Mk.12:30
Igen, erről beszélek.
Tehát ha ugyanez az imádat jár Jézusnak is, akkor Ő nyilván ugyanúgy része az egy Istennek mint az Atya.
Ne etess ismét!Ha háromságrol beszélünk ,miért mondasz ,egy Istent.
Itt hozod zavarba az olvasót.
Ha egy istenről beszélsz,nincs háromság.
Ha háromságrol beszélsz akkor három istenről beszélsz.Ami nem létezik.
Pontosan ennnek az ellentmondásnak tulajdonítható a te magyarázatod.
Ami azt jelenti "itt a piros,de hol a piros"
De,hogy három van és mégis egy,de egy van és mégis három,ezt miért folytatod?
Valakit érdekel ez?
Ezt azért használod,hogy kibuj a biblia versek alul.
Egy Isten van, aki három féleképp jelent meg nekünk a Bibliában. Ez a Szentháromság.
Bocsi, ennél egyszerűbben már nem tudom leírni. Ha eljutsz odáig hogy el tudsz szakadni a szektádtól ami félrevezet a Biblia útjáról, majd megérted. De ez már csak rajtad áll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!