Mi a véleményetek erről a videóról? Nekem nagyon tetszett.
2017. szept. 2. 10:49
11/18 anonim válasza:
Szokásos hittérítő videó,hatásvadász kép-és hang effektekkel,ahogyan azt kell.De ezzel nincs bajom,ha valaki ezáltal találja meg a hitét,boldogságát,válassza ezt.Ami nem tetszik benne,hogy az embereket-akik nem keresztények-általánosságban elveszettnek,butának,tévúton járónak állítja be,mintha csak fekete-fehér,vagy-vagy lehetőségekben lehetne gondolkodni az életben,tenni a dolgainkat,s megtalálni a boldogságot,lelki békét.Vagy a keresztény vallás,vagy az örök boldogtalanság,elkárhozás,mert semmi más nem működik azon kívül,amit ők mondanak.Ez igen szűk látókörű gondolkodásra vall,és ironikus módon pont ugyanolyan agymosáson alapul,mint pl."a pénz az Isten" elv.
12/18 anonim válasza:
Merthogy szerinted van Istenen kívül boldogság, illetve Jézus Krisztus nélkül üdvösség?
13/18 anonim válasza:
Ha tőlem kérdezed Asperrimus,ez beugratós kérdés,mivel Isten a mindenség,ezért nincs:)
14/18 anonim válasza:
Szóval aki elért valamit az életben sport, művészetek, munka, pénzügyek, család terén az csak Isten hiányát pótolta vele? Haszontalan vigyorgó hippiként meg tök jó? Persze hogy boldog akinek semmi felelőssége vagy legalábbis felelősségtudata nincsen.
Hazugságokra épül a videó. Semmi alapja nincs annak hogy a bemutatott nem hívő emberek feltétlen boldogtalanok. Nehézségeik vannak, de azoktól a hit sem ment meg. Legfeljebb a megküzdési mechanizmus változik, és az általanássogban vett mentalitàs.
15/18 anonim válasza:
Tömény maszlag! A készítőjének fogalma sincs a boldogság mibenlétéről, az élet értelméről.
16/18 anonim válasza:
Kedves tizenharmadik, ha a tizenegyes hozzászólást te írtad, akkor igen, tőled kérdeztem. De csak az egyik felére válaszoltál. Van Jézus Krisztuson kívül üdvösség? Van Jézus Kriszust megkerülő út az Atyaistenhez?
17/18 anonim válasza:
Igen én írtam a 11-est is.
Krisztus a szeretet,a béke,nyugalom.Lehet ezek nélkül Istennel lenni? Nem.A tévedés az,hogy ennek eléréséhez a keresztény valláshoz kell csatlakozni.
18/18 anonim válasza:
Olyan vicces, hogy a keresztények lepontoznak mindenkit, aki véleményét leírja, és nem ért egyet velük. Ilyenkor mindig felteszem a kérdést magamban, komolyan, hogyan képesek ezek az emberek, mosolyogva gyülekezetbe elmenni, édesanyjukat megpuszilni, prédikálni másoknak, a jóságról, megbocsájtásról, szeretetről beszélni? Ha az emberek, egy vélemény eltérés miatt máris lepontoznak másokat, akkor mit csinálnának, testi sértés, lopás, rablás, egyéb borzalmas cselekmények reagálásaként? Vajon tudják a keresztények, hogy Jézus a gyilkosainak is megbocsájtott? Érdekes, hogy nekem nem keresztények kell ezt leírnom, pedig én nem hiszek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!