Mi a véleményetek erről a videóról? Nekem nagyon tetszett.
2017. szept. 2. 10:49
1/18 anonim válasza:
Én már láttam. Szerintem is jó. :)
3/18 anonim válasza:
Ilyen unalmas videót nem láttam még a YouTube-on.
4/18 anonim válasza:
Amikor súlyos depresszióban szenvedtem, és éveken keresztül a poklok poklát éltem át, közel állta a halálhoz, felsorolhatatlanul sok fizikai, és lelki betegségeim voltak, imádkoztam, és kértem segítséget, alázattal kértem, hogy segítsen az "Isten". Tudjátok ki segített? Ő nem, nem létezett, nem volt, bebizonyosodott, hogy nem létezik. Azok segítettek, akik a videóban negatív szereplőként vannak beállítva, karrieristák, sportolók, család, és barátok, akik közül senki sem volt hívő, és ma sem az, én az voltam, és romokban volt az életem, ők nem voltak azok, és boldogok voltak. Ha ők nincsenek, ma halott vagyok, és nem Isten vagy istenek segítettek, hanem emberek, akik nem hisznek, csakis magukban. Erről ennyit, borzalmas, és pocsék videó, senkinek nem ajánlom, hogy az életét, ilyen használhatatlan alapokra építse. Én személyes tapasztalatból beszélek.
5/18 anonim válasza:
Szerinted ki küldte oda azokat az embereket? Ki adta a szájukba a szavakat? Vagy te azt vártad, hogy csiribi csiribá lesz és a probléma meg is van oldva? Tanultál az alatt az idő alatt? Igen, nagyon sokat és az most mind nem lenne, ha Isten megkímélne mindentől mindenkit.
Kár, hogy nem akarod felfogni.
6/18 anonim válasza:
Akkor mégsem tanult túl sokat, legfeljebb annyit, ha fellázad Isten ellen, akkor a Sátán leveszi a kezét róla, és nem gyötri tovább. A szolgalelkűség békéje. Amíg a zsarnok kedvéban járok, addig nem bánt engem. Isten ennél többet tud: megszabadít a zsarnoktól, és akkor már nem kell a kedvében járni, mert nem fér hozzá az emberhez.
7/18 imakommandós válasza:
Hello, Te vagy az?
Megnéztem már egyébként csak elfelejtettem válaszolni. xd
Jó a video, főleg a zene.
8/18 anonim válasza:
Láttam már a videót, egy másik oldalon, nagyon jó, tetszik, kivéve az, hogy az evolúciót hazugságnak tűnteti fel.
10/18 anonim válasza:
30mpnél belepörgettem, utána se fogott meg. Miután rájöttem hogy ilyen vallási baromság már nem is néztem tovább. Muszály itt kattintást gyüjteni a f0s videótokra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!