Jehova tanuinak szól. Mi erre a magyarázatotok?
Miért bűn a házasság előtti szex? Tegyük fel ha házasság előtt egy hónappal lefekszetek egymással? Miért olyan nagy bűn ez?
És úgy hallottam elválni csak akkor lehet ha az egyik fél megcsalja a másikat. Összeköltözni pedig csak házasság után. De mi van akkor ha összeköltöztök házasság előtt vagy ha egyszerűen rájöttök h nem vagytok egymáshoz valóak. Akkor sem fogtok elválni mert Jehova ezt akarja? Inkább leéltek egymás mellett egy egész életet boldogtalanul?
és ez miért a jt-knek szól?
nem csak ők gondolják így (kivételesen teljesen összhangban a Biblia tanításával)
Miért fáj ez neked? Netán be akarsz lépni és csak ez tart vissza? Ne tedd! :)
Szerintem ezzel van a legkevesebb baj a sok hülyeségük közül. Sőt kis túlzással még pozitívumnak is tekinthető.
Amilyen a kérdés, olyan a válasz. :)
Nem is fogsz kapni, mi akik válaszoltunk nem vagyunk illetékesek, az illetékesek ha idetalálnak meg majd szajkózzák a hülyeségeiket.
Én sem értem, h ez miért pont JT nak szól? Elárulom, hogy a katolikus és ortodox egyházak ezt pont ugyanígy látják, lehet hogy a protestánsok is, de ezt nem tudom biztosan.Itt kivételesen nem magyaráznak félre JT.i semmit.
Egyébként most elkezdhetném neked megmagyarázgatni itt egyenként ezeket a dolgokat, de szerintem nincs értelme, mert a te hozzáállásod alapból nem vallási szempontból közelíti meg a kérdéseket, így valószínűleg nem értenéd meg a magyarázatot......Mondjuk ha most egyszer félretesszük a vallási indokokat, én akkor sem vagyok híve az ilyen sitty-sutty összeköltözünk, aztán külön, aztán házasság, jaj mégsem jó, akkor gyors válás, közben becsúszik három két-három gyerek stb. stb.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!