Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti mért mitől miben hisztek?

Ti mért mitől miben hisztek?

Figyelt kérdés
2017. aug. 28. 23:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%

"De jó, hogy akkor is le vagyok pontozva, amikor a kérdésre válaszolok, csak mert a véleményem/hitem nem egy a tiétekkel. :) Imádnivalóak a keresztények. :))))

1. voltam."

Nem kell bepityeregni, nem a keresztények, hanem az ateista trollok pontoznak le. Pl. a 72%-os, aki lepontozgat, majd ezt elfelejtve csökkent értelműnek nevezte magát:)

De te sem vagy túl nagy lángész 70%-os, egyrészt a válaszod miatt, másrészt azért, mert a százalékok miatt rinyálsz, mint valami kislány, harmadrészt meg azt sem tudod ki pontoz le, de egyből nekiesel a keresztényeknek

2017. aug. 30. 06:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Saját magamban hiszek. Kár hogy kiskoromban szüleim beírattak hittanórákra. Már bocsánat akik katolikusok, de ezt még az ottani papnak is elmondtam, hogy ez az egész dolog már egy eltorzul, népbefolyásoló, álszentség ami ami ebben a vallásban mozgolódik.

Cserébe ki is rúgtak a sulimból (nem katolikus suli volt)

"Szeresd felebarátod"

-Csókolom! Jöttünk elfoglalni a szent földet, a pap azt mondta így belépőt nyerhetünk a Mennyországba, visszafelé meg megerőszakolnánk pár nőt és kirabolunk pár házat, ha nem baj.

(Keresztes hadjáratok)

Vagy pl vallási nézeteltérés indítékából elkövetett emberölések, kínzások.

Persze aki olvassa a Bibliát az azt látja, hogy hát ez erkölcsre nevel és tiszteletre, de ha kicsit körülnézünk a világban egyből látható hogy ez csak szimpla népbutítás.

2017. aug. 30. 11:20
 13/15 anonim ***** válasza:

"azt látja, hogy hát ez erkölcsre nevel és tiszteletre"

Ja.

Meg leírja, hogyan tartsunk rabszolgát, és hogyan öljünk meg embereket, minimális vétségekért.

2017. aug. 30. 11:29
 14/15 anonim ***** válasza:

43%-os, mi a baj a válaszommal? Meg tudnád mondani? :)

Nem a százalékok miatt "rinyálok", ha nem esett volna le, hanem azt tettem szóvá, hogy nálatok csak egy vélemény létezik, és minden mást kizártok.

A keresztények sokkal nagyobb százalékon állnak a jelenlegi kérdésben, így még mindig azt mondom ők voltak.

Te miért azt írod, hogy az ateisták csinálták? :) Mindenféle bizonyíték nélkül? Aztán engem megfosztasz a lángész megnevezésemtől, mikor a keresztényekkel teszem? Megy a képmutatás itt is ahogy látom, de ez alapján legalább bebizonyítottad, hogy vagy te sem vagy egy IQ bajnok, vagy el kéne ismerned, hogy ez nem mérvadó ebben a témában.

2017. aug. 30. 12:06
 15/15 anonim ***** válasza:

"csökkent értelműnek nevezte magát:) "

Magát neveztem csökkent értelműnek, nem magamat :-)

Ahogy látom, igazam is volt. Szövegértelmezésből sem vagy valami jó.

2017. aug. 30. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!