A harmadik templom mikor fog megépülni, vannak már erre előkészületek?
És mit csinálnak addig a szikla mecsettel (vagy, hogy hívják). Az arabok addig ölbe tett kézzel állnak és nézik ahogy a zsidók lebontják a mecsetüket és építik a templomukat?
Vagy majd egymás mellett áll a kettő? Az érdekes lenne. De jó is, mert azt jelentené, hogy a két testvér megbékélt egymással.
Szerintem SOHA.
Vagy máshol. Abba pedig a zsidók nem mennének bele.
Az pedig jó kifogás, hogy nem találtuk a megfelelő tehenet. Szerintem csak "nem merik" megtalálni. Vagy megvan, de nem merik nyilvánosságra hozni.
Jó várjunk egy pár évet.
Addig talán Jézus is eljön.
Viszont az antikrisztus már kb. 1500 éve ül a ő templomában és építi az uralmát az egész Földön. Kisebb, nagyobb megtorpanásokkal (halalos seb, majd annak begyógyulása), de most már erősebb mint előtte. És ott tart, hogy "...az egész Föld csodálván koveti." Azt allitja, hogy ő Isten helyettese. Igy van hatalma az Isten törvényét megváltoztatni, bűnöket megbocsátani (ezt a Biblia egyértelműen Istenkáromlásnak nevezi).
Mellé állnak a Föld kalmárai, de a spiritizmus is jelen van az életében.
Lassan minden össze áll.
Szóval nem semmi arca van.
Annak viszont, hogy más antikrisztust várnak az emberek az a veszélye, hogy nem ismerik fel az igazit és elhitet nagyon sokakat még, ha lehet a választottakat is. Ezért kell tanulmányozni a Bibliát.
Olvasva a válaszokat az a kérdés merült fel bennem, hogy biztos egy fizikai templomról van szó? Nem lehet, hogy csak egy jelképes szimbólum?
Nem annyira ismerem az erre vonatkozó próféciákat, csak ötletelek.
Nincs olyan pápai tiara, amin rajta lenne a 666, látom rendkívül felizgattad magadat újfent, gondoltam szólok, hátha sikerül megnyugtatni.
"Nem tudható továbbá, hogy mit jelent a hatszázhatvanhatos szám. "
Már megint nem csak a saját nevedben beszélsz, hanem minden keresztény nevében. Ne tedd, nincs nálad az abszolút igazság kulcsa. Én pl. tudom mit jelent a 666-os szám, a Biblia egész pontosan leírja.
Higgy Jézusban és akkor nem fog stresszelni ez a "végidei hype". A szeretetet kell gyakorolni, nem pedig keresztény bulvárt reklámozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!