Akik felnőttként tértek meg és előtte foglalkoztak olyan dolgokkal, amelyek ellentétesek Jézus Krisztus tanításaival, mit tettek az olyan könyveikkel, tárgyaikkal?
Nekem van sok krisnás, jógás és ezoterikus könyvem, illetve istenségek szobrai. Ezektől hogyan helyes megszabadulni?
Ha eladom ezeket a könyveket és szobrokat, hogy így kitegyem ezeket az életemből, akkor bűnt követek el? Hogyan szabaduljak meg tőlük?
könyvek - kazán
szobrok - műanyag: kazán, porcelán, kő, cserép: kuka
a szobrok széttörésével még az idegességet is le lehet vezetni :) dupla haszon :)
1# vagyok
szerintem nem
mert ezek nem összeegyeztethetőek a kereszténységgel
hasznot húzni belőlük (eladod őket) szerintem nem helyes
meg másokat támogatsz azzal, hogy az illetők megveszik tőled a könyveket, és abból "művelődnek"
istenségek szobrai - ezek meg szerintem bálványoknak minősülnek
én eleve hittem, csak -mondjuk úgy- letértem az ösvényről. voltak könyvek meg újságok. de aztán visszataláltam és télen ezeket elégettem a kályhában
Szerintem túl nagy feneket kerítesz ennek.
Akár azt is megteheted, hogy nem olvasod ezeket a könyveket. Vagy ha közelben vannak, akkor valami kényszeres érzés jön elő, ami arra sarkall, hogy olvasd? Egyébként ki is dobhatod, el is égetheted, papírgyűjtésre viszed, számtalan lehetőség van. Akár máglyát is csinálhatsz belőle, amit rituálisan majd körbe táncolsz.
A szobroktól sem kell babonás félelemmel irtóznod, ha csak nem bálványként tekintesz rájuk. De megfogod és kidobod, ha nem tetszik, a kukás autó a sitten kívül mindent elvisz.
Kidobtam a szemetesbe, megsemmisített módon, hogy más ne tudja használni.
Ha eladtam volna, akkor azzal hozzájárultam volna, hogy más olvasson olyat amit nem kellene, s az ellene megy annak amit hiszel és képviselsz.
Minél előbb dobd ki mert átkot közvetitenek.
Ha Te megtértél és bűntudatod van ezektől a tárgyaktól akkor miért akarod eladni? :)
Ez kb olyan, mint amikor valaki észreveszi a szakadékot, de a táblát azt elveszi, hogy akik arra mennek lezuhanjanak.
Talán sokan nem fognak egyetérteni velem,de kérlek gondolkozz el ezeken!
Minden könyv,szobor,eszköz,egy gondolatkörhöz tartozik,melyet te elhagytál,egy jobbért.
Amint az előző gondolatkört követő embereket nem hánytad kukába,és nem semmisítetted meg azokat,úgy az ők relikviáikkal sem kell azt tenned.
Én,megkeresném régi barátaimat,akikkel jógában kerestem az igazságot,és nekik ajándékoznám jógás
Talán sokan nem fognak egyetérteni velem,de kérlek gondolkozz el ezeken!
Minden könyv,szobor,eszköz,egy gondolatkörhöz tartozik,melyet te elhagytál,egy jobbért.
Amint az előző gondolatkört követő embereket nem hánytad kukába,és nem semmisítetted meg azokat,úgy az ők relikviáikkal sem kell azt tenned.
Én,megkeresném régi barátaimat,akikkel jógában kerestem az igazságot,és nekik ajándékoznám jógás relikviáimat azzal,hogy ez a tiétek.Én jobbat találtam ezeknél.Vegyétek hasznát!
A krisnásokkal hasonlóan.
Mielőtt ezt tenném,összeszedném gondolataimat,hogy mit nyertem Istentől olyat,amit náluk nem találtam,és ezeket elmondanám nekik.Hátha azoknak is hasznát vehetik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!